Лияна разплака Емилия с тези думи за новородената й дъщеря СНИМКА

Фолк звездата Емилия стана майка за трети път. Певицата и нейният любим Жорж Башур са горди родители на момиченце, на което дадоха хубавото име Джорджина. 

Изпълнителката на хита “Турболенция” получи хиляди поздравления за благата вест. Много нейни колеги се включиха с мили думи и пожелания към родителите и малкото бебе. Лияна е тази, която успя да трогне певицата с най-прочувствените думи. 
 

“Благословена да е рожбата ви, мило любящо семейство. Това дете, създадено с толкова много любов, нека е посланик на всички Божии добродетели сред хората! Да е здрава, да е обичана, да е талантлива, да е изпълнен животът й с радости и смях. Да бъде като мама и тати – мъдра, силна, красива. Нека с нейната поява красивите чудеса в живота ви да не спират. 
Когато на този свят се раждат деца от Любовта, Бог се усмихва. А ние, всички останали, се изпълваме с вяра, благодарност и надежда, че на този свят си заслужава все още да вярваме и копнеем за тази истинска и безмерно силна Любов. Обичам ви”, написа Лияна в социалните мрежи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Притиснаха го: Ненчо Балабанов обяви връзката си с младо гадже СНИМКИ

Актьорът Ненчо Балабанов не успя да опази в тайна новата си любовна тръпка. Той се носи на крилете на любовта, а наскоро се завърна от романтична ваканция в Дубай.  Някои медии веднага разконспирираха самоличността на тайното и младо гадже на Ненчо. Притиснат до ъгъла, той нямаше къде да мърда и […]

Subscribe US Now