Иска ли Дуейн Джонсън да бъде президент

Преди около две години се заговори доста усилено, че Дуейн Джонсън може да се кандидатира за президент. Но веднага, разбира се, а в бъдеще.
Тогава той за първи път ясно изрази подкрепата си за Джо Байдън Камала Харис. Но остана неясен отговорът на въпроса дали на следващите президентски избори можем да го видим като кандидат за Белия дом.
Е, в интервю за предаването на CBS Sunday Morning Джонсън съвсем ясно показа, че няма никакво намерение да става президент, макар и да обича родината си. 
Скалата е категоричен, че в момента идеята да се кандидатира за президент не е на дневен ред. Като съображенията му не са свързани с филмовата му кариера, която при евентуална кандидатура и спечелване ще бъде сложена на пауза, а със семейството.
Дуейн Джонсън твърди, че е фокусиран върху това да бъде баща и да прекарва колкото се може повече време с дъщерите си. Актьорът казва, че е пропуснал някои важни моменти от живота им заради натоварения си работен график и няма да допусне това отново да се случи, пише Yahoo Entertainment.
В интервюто Джонсън споделя, че преди две години с него са се свързали някои от най-влиятелните хора в политиката, които са му предлагали и са го окуражавали да се кандидатира за президент. Като дори са заявявали подкрепата си за него. Но е честен, че да влиза в политиката никога не е била негова цел.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Без какво никога не пътува Марая Кери

Както всеки човек и Марая Кери си има своите странности и притеснения. Оказва се, че още от съвсем малка изпълнителката се изправя пред предизвикателство, свързано с… косата ѝ. Пред The Sunday Times Style Марая признава, че като дете често пъти не се е чувствала на място сред своите връстници заради […]