Специалната Коледа на Джей Ло и Бен Афлек

Ако не от зашеметяващата Джей Ло, от кой друг бихме очаквали зашеметяващо добре организирано коледно тържество? Реторичен въпрос.
Както и очаквахме, така и се оказа. За първата си семейна Коледа Дженифър Лопес и Бен Афлек не са се оставили на клишетата, а са планирали един малко по-различен празник. Тематичен, разбира се.
В своя бюлетин On the JLo певицата споделя, че тази година Коледата ѝ е била със специална тема, вдъхновена от колибритата. “За мен колибритата са пратеници на любовта”, пише тя. “Те са и най-бързите птици, но винаги имат време да спрат, да хапнат нещо сладко и да помиришат розите. Идентифицирам се с тях, но повече от всичко, когато видя колибри, чувствам, че това е знак от Бог, че всичко ще бъде наред”, са също думи на Джей Ло от бюлетина ѝ.
От втората снимка от поста, който е споделила в Instagram профила си пък, можем да видим коледната ѝ елха, украсена с играчки – колибрита в златно и сребристо. Самата Дженифър Лопес обаче е далеч по-ослепителна от иначе впечатляващата украса на празничното ѝ дърво.
На кадъра тя е облечена в синя рокля до коляното, цялата “изпъстрена” с червени панделки. Белите яка и маншети на ръкавите са акцент на роклята, съчетан с белите обеци във формата на цветя на Джей Ло. Червените ѝ високи обувки пък са в синхрон с панделките по роклята.
В On the JLo певицата споделя още, че тази година нейното семейство, както и това на съпруга ѝ Бен Афлек, са допринесли за двойната доза забавление, любов и подаръци за Коледа.
Освен това Дженифър Лопес признава на феновете си също и че колибритата са вдъхновението ѝ за още една нейна празнична визия. А именно тази от звездното им парти с Бен Афлек, което организираха дни преди Коледа в дома си в Лос Анджелис.
Оказва се, че за повода певицата е избрала дълга до земята копринена рокля на Gucci с дълги ръкави, блестяща в сребристо, синьозелено и зелено с елементи на ветрила, които изглеждат като крила на птица, уточняват от People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Виктория Капитонова издаде кой печели "Ергенът" 2

Новият сезон на “Ергенът” вече чука на вратата, а вече е факт и първото изненадващо откровения за евентуалния нов победител в риалити формата. Прави го не кой да е, а победителката от първи сезон Виктория Капитонова. В разговор с феновете си в социалните мрежи рускинята обяви, че вече е ясно […]

Subscribe US Now