Секси забавленията на Джеф Безос и Лорън Санчес

След развода си с Макензи Скот, за която беше женен в продължение на 25 години, Джеф Безос не се притеснява да демонстрира колко щастлив е в личния си живот. От 2019 г. – още преди раздялата с Макензи, той е с телевизионната водеща Лорън Санчес.
На 22 май тази година 59-годишният основател на Amazon и 53-годишната Санчес съобщиха, че са сгодена. А настоящата им почивка в южна Европа явно е нещо като пред меден месец. Поредица от папарашки снимки показват как се забавлява влюбената двойка.
Джеф и Лорън пътуват със суперяхтата на Безос Koru на стойност 500 милиона долара. Те минаха през Франция и Испания, като сега се намират край бреговете на южна Италия.
Предната вечер, 13 юни, те се разходиха из Портофино, облечени в спортни екипи.
Предните дни влюбените бяха заснети на палубата на яхтата, като Безос правеше снимки на годеницата си, която пък беше облечена в изрязан бански, припомнят People. Кога планират сватбата си и къде ще бъде тя предстои да разберем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Започва нов сериал по БНТ с култови звезди

След броени дни започват снимките на най-новия сериал на БНТ “Всичко за сина ми”, който е част от филмопроизводството на обществената телевизия. Изпълнителен продуцент на 12-серийната драма-комедия е продуцентска компания “ДРИЙМ ТИЙМ” с продуцент Евтим Милошев. Режисьор и креативен продуцент е Павел Г. Веснаков, главен сценарист е Христина Апостолова, директор продукция – […]

Subscribe US Now