Важната крачка на Оливия Уайлд

Романсът между Хари Стайлс и Оливия Уайлд започва малко след старта на снимките на “Не се тревожи, скъпа” през септември 2020 г. Хари Стайлс е одобрен да замести Шая Лебьоф за ролята на Джак – млад мъж, получил работа в мистериозния проект “Виктория” и преместил се със съпругата си в образцово градче, създадено по модел от 50-те години.
Още в началото на филма се заговори, че между Уайлд и Стайлс прехвърчат искри, а новината, че са двойка се потвърди няколко месеца по-късно с две събития – снимка на двете звезди като гости на сватба и документи за спор за попечителство от бившата половинка на актрисата/режисьор.
И по всичко личи, че отношенията между Хари и Оливия се развиват повече от прекрасно, като двамата дори са “настроени да живеят заедно в Обединеното кралство”.
38-годишната актриса е посетила училище в Северен Лондон, с което дава да се разбере, че търси къде да запише децата си Отис и Дейзи.
Оливия и децата й в момента живеят в Лос Анджелис заедно с бившия й годеник Джейсън Съдейкис, но режисьорката често пътува до Обединеното кралство, за да посети гаджето си Хари Стайлс. 
“Хари и Оливия са напълно отдадени един на друг и искат да прекарват възможно най-много време заедно”, твърди източник пред The Sun. Уточнява, че въпреки факта, че и двамата са много заети с успешните си кариери, често летят, за да се видят.
“Децата обаче в са нейният най-важен приоритет, така че да се преместят всички заедно в Обединеното кралство е идеалното решение за Оливия. Все пак Хари иска да остане в Лондон. Тя е говорила с Джейсън за това, защото и неговата дума е важна като баща на децата”, твърди още източникът. 
Джейсън често прекарва време в Лондон, докато снима хитовия комедиен сериал Ted Lasso в столицата.
Източникът продължава: “Изглежда, че са се съгласили, че Лондон е най-доброто място. Все още нищо не е подписано и подпечатано, но те наистина обмислят преместването.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво крие Бритни Спиърс

За Бритни Спиърс новините напоследък утихнаха, но в последно време тя явно не си е губила времето. Изглежда, че е имала нужда да направи промяна във външния си вид. А какво знаем, че жените обикновено правят, когато се решават да променят начина, по който изглеждат? Точно така, подстригват се. Бритни […]