Ето с какъв изтъркан номер Крум Савов е свалил жена си Мая

Крум Савов е свалил жена си Мая с най-изтъркания си номер, на който другите не се вързали. Това става ясно от коментари на тв зрители след участието на съпругата му Мая в “Черешката на тортата” преди няколко седмици.

Чаровната блондинка развърза кесията със спомени и се върна към много лични и съкровени моменти от запознанството си със спортния журналист, който често през годините е споделял, че се е влюбил от пръв поглед в нея. Самата Мая пък, дори не го забелязала, когато дошъл в аптеката, в която тя работела.
Мая Савова си вкара автогол заради силикон и пищно деколте в “Черешката на тортата” ВИДЕО
Историята на звездното семейство на моменти звучи прозаично и със сигурност разсмива мнозина. Когато Мая си тръгнала от аптеката, Крум започнал да я следи и така няколко километра. Опитал се да я увещае да излязат заедно на среща и дори обявил, че ще се ожени за нея. Мая известно време запазвала дистанция, но накрая не устояла. Днес двамата са семейство с две деца.

Двамата имат 16 години разлика във възрастта, но се оказва, че преди да срещне Мая, телевизионерът е имал доста палаво минало. И май му е било практика да преследва жените.
“И ние така се запознахме с Крум Савов – след определено преследване по “Московска”, където се намира Централен държавен архив, в който работех”, споделя наскоро на официалната страница на “Черешката” една от бившите тръпки на Савов, която уточнява, че това се случва преди запознанството му със съпругата му. Тогава Крум бил толкова решителен в ухажването, че даже депозирал в архива молба за справка, от каквато нямал никаква нужда, само и само за да има повод да се запознае с дамата.
Мая Савова нагорещи до червено в този вид от плажа СНИМКА 18+
“Ако не вярвате, проверете, има депозирана фиктивна молба от него за архивна справка, която си пазехме като забавен спомен там”, споделя жената, а в тв средите се разказват легенди за опита на Крум Савов с жените. След като обаче Мая влиза в живота му, той рязко слага точка на ергенските си изпълнения. Самата тя имала връзка, когато го срещнала. Звездата обаче бил толкова настоятелен в желанието си да я с нея, че я накарал да се раздели с тогавашния си партньор.
По онова време Крум е шеф на спорта в Нова тв и не пропуска да сложи и Мая пред камерите. Тя имала известни колебания, не се чувствала добре в тв студиото, но заради него се навила да продължи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Вълнуващата новина на Кит Харингтън и Роуз Лесли

Кит Харингтън и Роуз Лесли се срещат за първи път на снимачната площадка на “Игра на тронове”, за да изиграят влюбените Джон Сноу и Игрит. Е, любовта между героите в сериала така и не завършва щастливо, но пък актьорите точно тогава се откриват един друг. Точно по романтичния начин. През […]