Отказа ли се и Сури Круз от фамилното име на баща си Том Круз

След като стана ясно, че вече три от шестте деца на Брад Пит и Анджелина Джоли са се отказали от бащиното си фамилно име, показвайки, че заемат страната на майка си в продължаващия вече твърде дълго развод на актьорите, изглежда, че дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс прави същото.
18-годишната Сури Круз вече е абитуриентка и официално е отпразнувала завършването на гимназия в петък, 21 юни. Майка ѝ Кейти Холмс, разбира се, също е присъствала на раздаването на дипломите.
В Page Six са публикували също и снимки от щастливото събитие, за които тандемът майка и дъщеря позира с широки усмивки. След това са се отправили към United Palace Theatre, разположен в Манхатън, Ню Йорк.
Под червената си абитуриентска роба Сури Круз е облечена с бяла рокля и сандали с флорални декорации по тях. Кестенявата ѝ коса е пусната свободно.
Кейти Холмс пък е заложила на семпъл тоалет в светложълто, съставен от плисирани панталони и риза с дълги ръкави и яка.
Според изданието Том Круз не е присъствал на завършването на дъщеря си и причина за това е отчуждението им един от друг през последните години. Междувременно актьорът е бил на концерт от турнето Eras на Тейлър Суифт в Лондон.
Page Six пише още, че от документ за церемонията по дипломирането става ясно, че името на Сури Круз е изписано без фамилията на баща ѝ. Отново на снимка се вижда, че името на абитуриентката е записано като “Сури Ноел”.
Колкото до това как ще продължи животът ѝ след гимназията, засега се знае, че наесен ѝ предстои да започне висшето си образование в университета “Карнеги Мелън” в Питсбърг.
Сури Круз е единствено дете от брака на Том Круз и Кейти Холмс, който бе прекратен през 2012 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Виктория Томова с рекордно класиране при жените в тениса

През последните няколко месеца имаме много поводи за гордост, когато стане дума за тенис. Григор Димитров не само, че продължава да играе силно и печели мачове, но също така успя най-сетне отново да се върне в топ 10 при мъжете. При жените Виктория Томова също записва силни резултати. Само преди няколко седмици […]

Subscribe US Now