Как изглеждат порасналите синове на Том Ханкс и Рита Уилсън

Рядко имаме възможност да видим семейството на Том Ханкс и Рита Уилсън заедно на едно място. Синовете им Труман Ханкс (28 г.) и Чет Ханкс (33 г.) са вече пораснали и градят собствените си кариери и затова е съвсем естествено да нямат толкова много време за родителите си, колкото преди.
Въпреки това обаче семейство Ханкс се възползва от поводите, които има, за да покаже, че е все така сплотено и се подкрепя.
Последно съпругата и децата на актьора са го придружили на важно събитие в Лос Анджелис – премиерата на минисериала Masters of the Air, на който той е изпълнителен продуцент, пише E! News.
На червения килим и четиримата са позирали за снимка заедно. Том Ханкс и Рита Уилсън са съвсем в тон изцяло в черно – той облечен с костюм, а тя с пола и кожено яке. По-малкият син на двойката – Труман, също е официален, като черните сако и панталон е съчетал с бяла риза.
Най-разчупена обаче е визията на големия брат – Чет, който е заложил на комбинация с изумрудено кадифено сако, черна риза, панталон и копринена вратовръзка.
В свое видео в YouTube през 2022 г. 33-годишният Чет Ханкс споделя повече за израстването в семейство на популярни родители. По думите му то е нож с две остриета.
“Има много предимства, но понякога може да е доста странно. Правя много готини неща, които много хора нямат възможност. Пътувам по света, отсядам в хубави хотели, летя с частни самолети, за което съм много благословен”, признава рапърът и актьор.
Той обаче не скрива и отрицателната страна. Според него да си дете на известни е и сложно, тъй като славата го застига преди всичко заради тази на родителите. И тъй като тогава, още като малък, той не е имал каквито и да било заслуги за популярността си, си е отнасял доста негативни коментари.
“Винаги е било зад гърба ми и под формата на клюки”, допълва Чет Ханкс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първа кралска сватба за 2024 г. - 10 дни тържества и ритуали

Събитията, свързани с кралските семейства, винаги са бляскави, грандиозни и привличат вниманието на целия свят. Докато новата година започна с новината за абдикацията на датската кралица Маргрете, а страната вече има своя нов монарх – крал Фредерик, в далечен Бруней се провежда едно друго пищно събитие, което продължава цели десет […]

Subscribe US Now