Колко милиона ще получи Хари за автобиографията си

Документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл предизвика необходимото внимание – превърна се в най-гледаната документална продукция на Netflix и им затвърди пътя към последващи продукции от сделката им със стрийминг платформата.
Междувременно в началото на новата година всички очакват излизането на автобиографията на Хари, кръстена многозначително Spare. Ето какво се знае за съдържанието й според The Times.
Заглавието
Spare идва от израза “the heir and the spare” – престолонаследникът и резервата, както често са наричани принц Уилям и принц Хари.
Промоутирането
Хари ще даде само две интервюта след излизането на книгата – за Андерсън Купър за CNN и за Том Брадби за ITV.
Емоционалността
“Когато принцесата на Уелс Даяна беше погребана, милиарди хора по света се питаха какво чувстват и какво си мислят принцовете, и как животът им ще продължи нататък. Ето отговорите от принц Хари”, се казва в анонса от издателството на Spare.
Отношението на кралското семейство
The Times пишат, че основният фокус в автобиографията на принца са детските му години и израстването в кралския двор. В нея ще има “твърдения за монархията, които са по-шокиращи от тези в Harry & Meghan”.
Хонорарът на Хари
Според редица източници принцът е получил хонорар от 20 милиона щатски долара от издателите Barnes & Noble за автобиографията си. Информацията не е официално потвърдена. Spare излиза на 10 януари 2023 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как е изглеждала Виктория Бекъм като дете

Коледният дух очевидно вече е завладял семейство Бекъм. Преди броени дни модната дизайнерка сподели очарователна снимка от миналото. Виждаме я като дете, облечена в костюм на снежен човек. На снимката 48-годишната Виктория Бекъм позира пред камерата в тоалет, допълнен с шапка и шал. “Вижте ме. Обратното броене до Коледа започна. Остава по-малко от една […]