Ужас! Алекс Богданска потроши колата на Петканов СНИМКА

Моделката Александра Богданска отново изпадна в беда на пътя. В Инстаграм инфлуенсарката сподели, че е счупила бронята на колата, която й остана от бившия и съпруг Даниел Петканов.

“Коги за малко видиш бордюра”, пише Алекс.  Положението изглежда съвсем неспасяемо, но моделката не се отказва и запретва ръкави да го поправи сама с помощта на тиксо. 

Така съвсем промени облика на Dodge, но пък бронята си седи на мястото. На Богданска не и върви с колите, все се оказва в премеждия с тях – превърна в тренд слагането на скоба от Градска мобилност, пише “Телеграф”.
Дори самата тя подозираше, че нарочно я следят, за да я закопчаят. Но този пъклен план се опроверга след като пробва да смени колите си. Красавицата се превърна в основен финансов спонсор на Градска мобилност след като отнесе множеството глоби за паркиране./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нов скандал! Диана Димитрова се хвърли срещу Ралица Паскалева

Актрисата Диана Димитрова отново взриви публичното пространства, но този път не с разкрития за своя насилник Юлиан Вергов, а за шоуто “Като две капки вода” и рок звездата Тома Здравков.  Двамата се познават твърде добре и това личи от думите й за участието му в имитаторското шоу. Но внимание прикова […]

Subscribe US Now