Когато Ашли Греъм отново остане чисто гола ( и то за корицата на Vogue)

Американският топ модел Ашли Греъм пленява със забележителната си визия на корицата на Vogue Германия за септември 2023 г. През обектива на фотографа Фелисити Инграм тя излъчва увереност в зашеметяваща рокля на Valentino.
Докато читателите се задълбочават в историята на корицата, стилистът Дена Джанини демонстрира еклектично сливане на модата, събирайки парчета от емблематични марки като Louis Vuitton, Ester Manas, Coach, Collina Strada, Rick Owens и Michael Kors Collection.
Артистичното майсторство продължава с прическата на Марко Брака и изящния грим на Мартина Д’Андреа. А на един от кадрите Ашли позира чисто гола, без ни най-малко притеснение, че се виждат гърдите ѝ.
В интервюто за списанието Ашли Греъм говори за това как е била засрамена, когато е започнала да работи като модел като тийнейджърка. Тя разказва за дискриминацията, която среща в резултат на размера си през първите си дни в модната индустрия.
“Един от първите фотографи, с които работих, каза на майка ми: “Ако Ашли отслабне и премине от размер 12 на размер шест, може и да успее да се сдобива с повече професионални ангажименти”.
Тя споделя, че тогава е била на 12 години и дори не може да си представи как младите момичета се чувстват днес с цялата тази информация и критики, които ги заливат в социалните мрежи в наши дни. И колко пагубно може да бъде за тях това, което всъщност виждат и четат там.
Греъм допълва, че въпреки подмятанията на фотографите, винаги се е чувствала добре в нейния размер, особено през по-младите си години. И никога не се е притеснявала от начина, по който изглежда.
“Осъзнавах, че бедрата ми се търкат едно в друго, че мазнините по корема ми са изпъкнали върху дънките ми, че ръцете ми са по-големи от приятелките ми”, казва тя, като допълва, че просто не е имала проблем с това.
Ашли Греъм също така говори за това как се е научила още повече да обича тялото си, след като е станала майка на три деца.
“Не искам да лъжа себе си и да си кажа: “Коремче, след три деца изглеждаш страхотно!” Но мога да приема и обичам тялото си и да му благодаря, че съм родила три здрави деца”, категорична е Ашли, макар да осъзнава, че не е в най-добрата си форма в момента.
Моделът завършва, като говори за позитивизма на тялото и надеждите си за бъдещето. “Денят, в който стане нормално изобщо да не се говори за тялото на някого, който носи по-голям номер, тогава ще знаем, че следващата стъпка към промяната най-накрая е направена. Аз проправих пътя за всички тези жени, които се срамуваха от килограмите си и продължавам да го проправям”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Влюбени срещу табута: Глория отново показа интимен момент с младия Добри СНИМКИ

Певицата Глория се наслаждава на приказната романтика и красотата на Капри, Италия. Въпреки че всички обсъждат връзката й с по-младият от нея Добромир, тя не се преструва и не спира да качва снимки с него, дразнещи хейтърите. Нейната смелост и безстрашност в преодоляването на обществените норми за възрастови разлики в […]

Subscribe US Now