Горчиво! Софи Маринкова каза “ДА” на известен журналист СНИМКА

Актрисата София Маринкова и любимият й – радиоводещият Драгомир Симеонов скоро ще се вземат официално, след като той предложи най-неподозирано брак на любимата си, падайки на колене в популярно предаване.

Тази неделя в 12:30 в “Търси се” зрителите ще могат да видят първите емоции на сексапилната актриса, която видяхме в ролята на Жаки в сериала “Пътят на честта”.
Влюбените ще признаят, че са заедно повече от седем години и се разбират прекрасно. Водещите Нели и Меги ще покажат децата от предишните им връзки – порасналият син на Драго – Павел, и синът на София – Орлин, който е в трети клас.
София Маринкова разкри нещо неподозирано за “Пътят на честта” СНИМКИ
Пред камерата София и Драго споделят, че са в идеални отношения с бившите си половинки и заедно като едно семейство отглеждат двете си деца. “Те са доста щури, забавни. Изглеждат ми като по-млада двойка”, казва синът на Драго. А на въпрос дали мислят и за общи деца, двамата отвръщат с усмивка:
“Мислим постоянно, но трябва да създадем по-голям дом, където да ги отглеждаме”.

“Драго е най-голямата ми любов и най-добрият ми приятел”, признава София, а любимият ѝ, в изблик на вълнение и емоция, й предлага брак: “Моля те, омъжи се за мен!” Неподозираното му действие почти разплака в ефир чаровната актриса. “Моето момиче, така правят рицарите… Омъжи се за мен тази седмица”!, добави още журналистът след слисаните погледи на водещите Меги и Нели.
София Маринкова призна какви неприятности има всяко лято… СНИМКА 18+
Разбира се, актрисата отговаря с “ДА” на предложението и признава, че двамата не за пръв път говорят на тази тема и вероятно съвсем скоро ще се врекат във вечна вярност.
За голямата любов на двамата влюбени ще свидетелстват и техните родители, както и близките им приятели, сред които е и актрисата Силвия Петкова.
А като най-труден период София и Драго ще определят пандемията, когато и двамата започват да получават паник атаки. “Говорехме, разхождахме се, въпреки че беше забранено, и заедно излязохме от този мъчителен за нас момент”, признават и двамата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненадващата новина на Анджелина Джоли

В последните години фокусът на работата на Анджелина Джоли се измести от актьорството. Тя се изявяваше като режисьор (“Край морето” и предстоящия “Без кръв”), активно работеше като посланик на ООН и участваше в активности в защита на уязвими групи по цял свят. Сега е време за поредна нова крачка за […]