Защо Джиджи Хадид нападна и обиди Кание Уест

Кание Уест е известен с това, че не се двоуми да изразява мнението си по различни въпроси. Дори това да означава да е груб и обижда хората.
Поредният скандал, в който Уест се забърка, този път е в света на модата. След ревюто на бранда му Yeezy на Седмицата на модата в Париж, модният редактор и стилист Габриела Карифа-Джонсън публикува на стори в Instagram възмущението си от колекцията и фактът, че на част от дрехите е изписан слоганът White Lives Matter.
Карифа-Джонсън пише още, че оформя мислите си след видяното, като дори споделя какво е написала на приятел по този повод. Според People, Кание Уест е реагирал остро на задаващата се критика. Той е споделил в профила си в Twitter снимка на Габриела Карифа-Джонсън, придружена с обиди към редакторката, както и твърдението, че Ана Уинтър, главната редакторка на списание Vogue, не би харесала ботушите ѝ.
Но по-късно се е разкаял, защото публикува в профила си в Instagram, от който редовно също трие съдържание, екранна снимка от чат с човек, който му казва, че не е трябвало да обижда Габриела. Но цялата история е достигнала до очите и ушите на Джиджи Хадид, която яростно е нападна изпълнителя.
Под неговия пост моделът пише, че Кание Уест може само да мечтае да има поне част от интелигентността на Габриела Карифа-Джонсън. Хадид дори е още по-твърда в изказването си, като твърди, че ако въобще има смисъл в нещата, които той прави в модата, то именно Габриела е човекът, който може да го спаси.
Джиджи Хадид не е доволна и от факта, че по този начин се опитва да заглуши мнението на хората. Хадид нарича Уест побойник и посмешище. Рапърът публикува още един пост със снимка на Габриела Карифа-Джонсън под който обяснява, че двамата са се видели, вечеряли са заедно и са се извинили един на друг за обидите.
Но в поста си Кание Уест изписва грешно името на модната редакторка – Габриеле, за което Джиджи Хадид също не прощава, поправяйки го в коментарите, че всъщност е Габриела.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Мидълтън по стъпките на свекърва си

Да си принцеса на Уелс е титла с много отговорности. А причината е предишната й носителка принцеса Даяна. Покойната лейди Ди беше посветила обществения си живот почти изцяло за благородни и благотворителни каузи. А сега има кой да върви по стъпките й. Разбира се, че говорим за Кейт Мидълтън – […]