Самоубийство?! Как е умряла Сия от “Фермата”?! Дъщеря й каза цялата истина за нея

Преди няколко дни ви информирахме за внезапната смърт на Сия от “Фермата”. Сега нейни приятели са се заели със задачата да съберат пари и да я погребат достойно.

Нейната дъщеря се сбогува с майка си с трогателни думи, които насълзиха очите дори на тези, които не са близки на семейството. 
Блондинката, която е завършила актьорско майсторство, но работеше като фризьорка, завърши земния си път в събота. Дъщеря й, която тя е отгледала сама, работи като стюардеса: “Майка ми не е сред нас вече, но всички ние носим нейния огън. Тя го разхвърляше без да иска, дори когато гаснеше. Поддържайте жарта и запалете сърцето на някого, в чест на мама. Сиреч – живейте, за да предавате нейната любов. Никой не разбра Анастасия. Но, както тя казваше “Нас ни дели един вагон книги.”… А може би и нещо повече. Сбогом, мамо! Обичам те сега и във всеки друг мой живот! Радвам се, че имах щастието да съм твоето дете”, прости се със Сия единственото й дете.

“Бихме искали да я изпратим достойно. Бихме искали детето ѝ да посрещне дните без мама честно. Те ще бъдат дълги, но Теа ще се справи. Все пак, дъщеря е на майка си. Оставям сметката на дъщерята на Сия и вярвам, че всеки, който има сърце и е познавал Сия, ще помогне на детето ѝ да я изпрати. Средствата, които бихме могли да съберем, изпращаме на сметката на Теа Христова Христова. IBAN: BG32FINV91501017450495”, пишат в социалните мрежи приятели на Сия и дъщеря й.
Твърденията за сега са, че става въпрос за самоубийство. Първоначалната версия е, че тя е скочила от терасата на апартамента си в “Бъкстон”. Казва се, че Сия и преди е правила опити за самоубийство, като е била в тежка депресия и е взимала силни хапчета. Близки до Сия са казали на полицията, че от доста време тя се е мъчила да се отърве от кошмарна и вредна връзка с мъж, който я тормозел и имал огромни проблеми с дрогата. Някои предполагат, че трябва да се разследва и в посока на убийство като се открие този човек и бъде разпитан и проверен щателно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мелания го мрази, но Доналд не спира да го прави

Доналд Тръмп продължава своята предизборна обиколка в Щатите, а на събития така и не видяхме Мелания Тръмп. При последното си излизане на сцената обаче кандидатът за втори президентски мандат спомена своята съпруга в контекст, който отново повдигна въпроси за техните отношения. По време на поредното си изказване пред публика Доналд Тръмп призна, […]

Subscribe US Now