Мелания го мрази, но Доналд не спира да го прави

Доналд Тръмп продължава своята предизборна обиколка в Щатите, а на събития така и не видяхме Мелания Тръмп. При последното си излизане на сцената обаче кандидатът за втори президентски мандат спомена своята съпруга в контекст, който отново повдигна въпроси за техните отношения.
По време на поредното си изказване пред публика Доналд Тръмп призна, че Мелания е против войната с LGBTQ+ общността, която поде по време на първия си мандат. Той стигна до там, че се подиграваше на транссексуалните спортисти. А след това обеща, че ако бъде избран отново през 2024г., ще забрани транс хора да се състезават в женски дисциплини.
Според госпожа Тръмп, това не е никак “президентско”, както не е президентско господин Тръмп да танцува на сцената. След това кандидат-президентът се обърна към тълпата и пита тях дали трябва да прави своите номера на сцената или не. 
Доналд Тръмп с половин уста признава, че Мелания фактически вероятно е права, но това по никакъв начин не би го спряло да прави това, което иска. “Виж. Остава ни една година. Всички ни обичат. Обичам всички. Страната отива по дяволите. Нека потанцуваме малко”, е казал той на съпругата си, цитиран от Huffington Post.
Очевидно ексцентричното и на моменти крайно поведение на Доналд Тръмп не е никак по вкуса на доста по-обраната от него Мелания, но той не е готов на особени компромиси, за да й се хареса. И явно е убеден, че щом веднъж са го избрали за президент, ще го изберат отново, въпреки всички скандали, в които се забърка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакван обрат в "Игри на волята", задават се големи скандали и още предателства

“Игри на волята” претърпя нов разтърсващ обрат. Рекордьорът на Гинес по плуване в ледени води Радостин Кръстев отпадна в първата елиминационна капитанска битка за сезона. 22-годишният шампион от Сандански се изправи на Арената срещу лидера на Старейшините Благомир Мастагарков. Радостин водеше през цялото време, но Мастагарков обърна играта благодарение на уменията […]