Лили Иванова оздравя и веднага се втруна да… СНИМКА

Преди около две седмици Лили Иванова стресна феновете си, като отмени концерта си във Велико Търново, както и концертите си в още три града, заради влошено здравословно състояние. Към днешна дата обаче, положението вече е друго.

Всичко, което примата на родната популярна музика прави ежедневно от години, със сигурност не я прави недосегаема за вируси, грип и настинки, но пък възстановява организма й в пъти по-бързо. За учудване на мнозина, Лили Иванова вече е здрава и с голяма енергия за предстоящите си участия из страната.
Лили Иванова неуморна по време на турнето си! Пее и скача като момиче СНИМКИ
Актуална снимка на певицата във фейсбук профила й накара феновете й да се развълнуват много! На кадъра Лили Иванова репетира активно, заредена с енергия и добро настроение.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Лили Иванова (@lili_ivanova)

Въпреки че води природосъобразен живот, пие витамини, яде мед и джинджифил, Лили Иванова също е податлива на вируси. Предполага се, че изпълнителката на “Детелини” се е заразила около 20 юни по време на концертите си или на репетиции.
Майстори прецакаха сериозно Лили Иванова СНИМКИ
До края на юли Лили се очаква да зарадва феновете си в Бургас (14 юли), Варна (16 юли), Габрово (24 юли) и Плевен (25 юли)./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ринго Стар в 33 факта

Днес, 7 юли, рожден ден празнува британският музикант, певец и актьор Ринго Стар.  Източник: blitz.bg