Когато Мадона те обиди пред целия свят, но все пак й простиш

След здравословните си проблеми и прекараните няколко дни в кома, Мадона все пак се завърна на голямата сцена за концертите от турнето си The Celebration Tour. Певицата демонстрира добро здраве и настроение, но шоуто й в Лос Анджелис преди дни бе помрачено от един гаф.
Екзалтираната певицата подкани феновете си в близост до сцената да се изправят и да пеят с нея. По едно време вниманието й се спря върху момиче, което не е последвало нейната подкана и не се е изправила на крака. 
След като първоначално я попита какво чака, че още седи, Мадона се приближи по-близо до нея и тогава осъзна грешката си – жената е в инвалидна количка и да иска, няма как да стане. Тогава тя й се извини пред всички и обяви изказването си като “политически некоректно”. А видеата със тази неудобна случка събраха милиони гледания в социалните мрежи.
Скоро след концерта въпросната дама, която изпълнителката обиди пред целия свят, реши да й отговори. Ванеса Гормън, която е парализирана от 1999 г, заяви пред TMZ, че Кралицата на попа не е имала идея за нейното състояние и не смята, че тя целенасочено е проявила злоба към нея.
Така че явно вече е простила на Мадона за неприятната случка, която вероятно не е нито първата, нито последната в живота й. А певицата вероятно следващият път повече ще внимава с изказванията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Блейк Лайвли и Ким Кардашиян се шегуват с Кейт Мидълтън

Редактираната снимка на Кейт Мидълтън с децата ѝ, публикувана преди седмица, се превърна в една от най-обсъжданите теми напоследък. И явно още известно време ще се коментира. Макар принцесата на Уелс да се извини за намесата си с фотошоп, остава мистерия какво е състоянието ѝ след претърпяната коремна операция. Кейт […]

Subscribe US Now