Когато Блейк Лайвли и Ким Кардашиян се шегуват с Кейт Мидълтън

Редактираната снимка на Кейт Мидълтън с децата ѝ, публикувана преди седмица, се превърна в една от най-обсъжданите теми напоследък. И явно още известно време ще се коментира.
Макар принцесата на Уелс да се извини за намесата си с фотошоп, остава мистерия какво е състоянието ѝ след претърпяната коремна операция. Кейт Мидълтън все така продължава да се въздържа от публични изявления и не се очаква да се върне към задълженията си поне до Великденските празници.
Освен медиите и общественото пространство обаче, темата за обработената снимка явно доста е развълнувала и знаменитостите.
Блейк Лайвли например е решила да се възползва от шума с маркетингов ход, с който да рекламира напитките си Betty Buzz в своя Instagram профил.
“Толкова съм развълнувана да споделя тази нова снимка, която направих тъкмо днес, за да обявя четирите ни нови продукта. Сега знаете защо ме нямаше”, пише актрисата към кадър, който съвсем явно и нарочно е бил обработен по нелеп начин с фотошоп. Виждаме я седнала край басейна, като няма как да не забележим, че формата на тялото ѝ е необичайно разкривена.
Актрисата обаче далеч не е единствената, на която ѝ е хрумнало да се пошегува с принцесата на Уелс.
След нея това е направила и Ким Кардашиян. В своя Instagram профил тя е качила няколко снимки, като на първата от тях е застанала до автомобил. “Напът съм да намеря Кейт”, пише шеговито риалити звездата към поста си.
Става ясно, че кадрите ѝ са препратка съм лошите фотошоп умения на Кейт Мидълтън и по това, че на тях Ким е с руса коса (а сега е отново брюнетка) и изглежда неестествено висока.
“Напът съм да разбера как си станала толкова висока”, шегува се и сестра ѝ Клои Кардашиян в коментарите.
Самата Ким Кардашиян е известна с това, че често е била обвинявана или подигравана заради тежката намеса на фотошоп на свои снимки, напомнят E! News. Явно обаче риалити звездата изобщо не се притеснява да иронизира не кого да е, а Кейт Мидълтън за същото нещо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо имението за милиони на Кара Делевин изгоря

За съжаление, не са изолирани случаите, в които научваме за пожари по целия свят, които причиняват много материални щети и оставят хора без домове. Кара Делевин също е изпитала неприятното чувство за загуби свои имот заради пожар. В края на миналата седмица имението на актрисата в Студио Сити, Калифорния, е […]

Subscribe US Now