Чалга коалиция взриви “Сървайвър”, шампионката по кану Станилия се закани на Джизъса

Футболистът Благо Георгиев създаде мощна коалиция в “Сървайвър”, но една силна жена може да я взриви. Шампионката по кану Станилия открито се противопостави на Джизъса и верните му авери в риалитито – фолкаджийката Татяна, ММА боеца Георги и модела Иван. Около тях отскоро гравитира и гемологът Светльо, който е брат на фолкпевеца Константин.

Групичката е известна като “чалга” коалиция и досега изглеждаше непоклатима. Станилия обаче не харесва стратегията на Благо. Каякарката обвини ексфутболиста, че е опънал чадър над Татяна, с която се познава от 20 години. Шампионката нарече фолкпевицата “слаб играч” и “обслужващ персонал”, защото пере бельото на мъжете и се грижи за битовия им комфорт.
Татяна не издържа, Джизъса я разрева в “Сървайвър” СНИМКИ

На същото мнение са певецът Тино и инфлуенсърката Мария. Дали обаче тримата ще оформят контра коалиция, още е рано да се каже.
Божана Кацарова развя голотии в “Сървайвър”, в мрежата я попиляха СНИМКИ
Като открито атакува Благо, Станилия, от една страна, рискува да бъде номинирана за изгонване от него и „чалга“ коалицията му. От друга обаче, каякарката е уважавана от Джизъса и Георги Варентинов заради спортните си постижения и е възможно те да не посмеят да я нарочат при бъдещо гласуване./show/blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Габи, абитуриентката с най-скъпия бал, бърка закуски СНИМКА 18+

Габриела Якуб, която преди години се прочу като абитуриентката с най-скъпия бал у нас, днес върти здравословни закуски за изненада на мнозина. Идеята на красавицата дошла още преди да завърши гимназия и всичко се случило покрай кутията й с храна, която носела редовно в училище. “Още бях 11-12 клас, бяха решила, […]