Какво се случва с актрисата, изиграла Джудит Харпър от “Двама мъже и половина”

Подобно на героинята си Джудит от “Двама мъже и половина”, Марин Хинкъл също влиза в редиците на разведените жени. Наскоро стана ясно, че актрисата, която е омъжена от 25 години, е подала молба за развод.
Според People, в съдебните документи звездата се позовава на “непреодолими различия” със съпруга си Рандал Сомър. Тя е поискала от съда да “запази” въпроса за съпружеската издръжка “за бъдещо решение”, както и двете страни сами да покрият адвокатските си хонорари.
И явно съпругът е съгласен напълно с решенията на Хинкъл, тъй като двамата правят съвместното изявление: “След внимателно обмисляне решихме да прекратим брака си. Оставаме грижовни приятели с взаимно уважение един към друг и към сина ни.”
Хинкъл и Сомър сключват брак през август 1998 г. По-късно двамата посрещат своя вече пълнолетен син Бен. Двойката не разкрива подробности за личния си живот.
57-годишната актриса придобива известност с поддържащите си роли в телевизионни сериали като “Двама мъже и половина” и “Госпожo секретар”. В крайна сметка получава водеща роля в поредицата The Marvelous Mrs. Maisel, която продължи пет сезона – от 2017 до 2023 г.
През април Хинкъл разказа пред People за близкото приятелство с телевизионната си дъщеря от сериала, в чийто образ се превъплъщава Рейчъл Броснахан. Двете актриси често прекарват времето си заедно и дори посещават клас по пилатес.
Но Марин Хинкъл несъмнено ще бъде запомнена с участието си в “Двама мъже и половина”. Изпълнявайки ролята на Джудит Харпър, тя се появява в цели 84 епизода на сериала, през целия му снимачен път – от 2003 г. до края му през 2015 г.
Подобно на останалите участници в сериала, Хинкъл също е говорила през годините за “провала” на Чарли Шийн. През 2011 g. пред Today актрисата споделя: “Всички от актьорския състав изпитвахме нуждата да изразим чувствата си за случилото се, да разговаряме помежду си. Беше толкова тъжно, че това бе краят на нещо невероятно. И всичко това заради много борба на его. Но и заради очевидмно тъжното здравословно състояние на Чарли.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Цитиридис се гаври жестоко с Дара в ефир, тя си дава всичките пари за... ВИДЕО

Гологлавият тв водещ Николаос Цитиридис се подигра жестоко с певицата Дара и то пред неудобните погледи на нейните колеги от “Гласът на България”.  Видимо Дара се смути за кратко, но след това му го върна тъпкано. Но сред останалите ментори остана следа от горчилка след неуместната шега на водещия.    […]