Това Елица от ‘Игри на волята” ли е?! Заприличала е на фолкпевица СНИМКИ

Олимпийската медалистка Елица Янкова от последния сезон на “Игри на волята” отново си спечели стабилна доза хейт. Този път външният й вид е това, което вбеси зрителите на най-култовото шоу и нас. 

Половинката на Алекса реши да се разкраси за рождения ден на Мира от нейното племе и се докара досущ като чалга певица, което накара хейтърите да се активизират и направо я попиляха. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от (@elitsa.yankova)

На последните снимки я виждаме с много силен грим, направен от професионалист. Въпреки естеството на събитието обаче, последователите на Елица не одобриха визията ѝ.
“Приличаш на някаква кукла Барби. Естественото си е най-красиво”, “Не ти трябва толкова силен грим на очите”, “без грим си по-хубава”, пишат в мрежата недоволни почитатели./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Зак Ефрон откаже на Матю Пери

С мемоарите си Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing Матю Пери успя отново да накара всички да говорят за него. Книгата е вече в продажба в САЩ, но още преди това актьорът от “Приятели” пусна няколко откъса от нея в различни медии с цел да привлече интереса към нея. И […]