Тези две миски се хванаха за гушите и стана страшно

Миски се хванаха за гушите в ново уеб риалити, след като Виктория Зайкова, която всички познават като участник от „Хелс Китчън“, се сблъска с Анджелина.

Двете дами са част от риалити конкурса „Мис Плюс Сайз“.
В първи епизод от предаването бяха представени участничките от втория му сезон. Една от тях е атрактивната готвачка Виктория Зайкова, която влезе в жестока конфронтация с друга супер скандална участничка Анджелина.

Двете дами се падна да делят обща стая по време на престоя си в предаването. Това създаде повод за ругатни и обидни изказвания. Виктория категорично отрече да спи в една стая с Анджелина. „Никога не съм си представяла, че животът ще ме срещне с подобна личност. Тази жена няма никакви ценности и морал. Новината, че ще трябва да деля една стая с нея, ме съсипа“ – сподели разочарованието си пред „Телеграф“ готвачката.
Скандалната ситуация доведе до сълзи, а Виктория беше на път дори да се откаже от участието си. В края сметка тя, която е доказала себе си като силен играч, взе все пак решение да остане в проекта.
„Записах се, защото знам, че имам всички качества да стана новата Мис Плюс Сайз“, каза още тя и така оправда оставането си в проекта./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Коренно различен „Сигнал“ ще звучи на юбилейния концерт на групата

„Любовта помежду ни е много, много истинска вече 45 години! Алхимията между “Сигнал” и почитателите на групата е още свежа и едните вярват безспорно на другите. Въпреки това, което сме оставили досега в подсъзнанието на хората, има място и за още! Точно затова правим този различен рок концерт!”, сподели създателят […]