Как е изглеждал Александър Сано преди 20 години

Александър Сано е един от най-извесните български актьори. Гледали сме го в много филми и сериали, сред които “Диви и щасливи”, “В сърцето на машината”, “С река на сърцето”, “Ягодова луна”, “Южен вятър” и други. Една от любимите ни негови роли, с която определено успя да спечели сърцето на половин България, е тази на Косъма в “Под прикритие”.
Нас ни спечели още от времето на Братя Мангасариян – комедийната музикална група от професионални актьори, които наричаха себе си с псевдонимите Зюмбюл (Силвестър Силвестров), Кулю (Владислав Петров) и Среброто (Александър Сано). Изявяваха се в стил, който те са си измислили: манга хип-хоп (смесица от хип-хоп, пънк и етно елементи с иронични текстове).
Тъй като актьорът често качва новини за новите си професионални проекти в социалните мрежи, често хвърляме по едно око на профила му в Instagram, за да не пропуснем някоя ценна информация.
Последната снимка там обаче успя да ни изненада. Точно като много други чуждестранни звезди и Александър Сано е решил да се върне назад във времето, за да си припомни как е изглеждал на младини – в неговия случай преди 20 години. Актьорът, който в момента е на 45 г., сподели снимка, на която го вижда да позира с разкопчана риза.
“Намерих си позьорска снимка от преди точно 20 години. Който не го е срам, да си покаже неговите. Един вид “Shame Challenge” (срамно предизвикателство)”, написа Сано под кадъра.
Феновете му не пропуснаха да го похвалят колко секси изглежда. Закачливи коментари оставиха и колежките му Весела и Луиза Григорова-Макариев, с които актьорът има прекрасни приятелски отношения. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Присаждал ли си е коса принц Хари

Мемоарите на принц Хари са в продажба. Обвиненията му към собствените му баща, брат и роднини са известни от няколко месеца. А рейтингът му във Великобритания достига невиждано дъно – 64 % от британците имат негативно мнение за малкия син на крал Чарлз Трети. Дали Spare – книгата му, ще […]