Поредна провокация от норвежката принцеса Марта Луизе

След като беше отлагана на няколко пъти, сватбата на принцеса Марта Луизе и годеника й Дюрек явно този път ще се състои. Планирана е за края на август в живописния фиорд Гайрангер в Норвегия, тя ще продължи цели четири дни.
52-годишната Марта Луизе не е работещ член на кралското семейство макар да е най-голямото дете на крал Харалд Пети. Тя избра да се оттегли от официалните си задължения, за да продължи връзката си с 49-годишния Дюрек, самопровъзгласил се ясновидец и шаман.
И съвсем в духа на вярванията на двойката, те показаха и новия си монограм, който, разбира се, не е официален, а по-скоро символизира съюза на двамата. Съюз, който по собствените им думи води началото си от предишен живот в древен Египет.
Това обяснява и някои от символите на монограма като например окото на бог Хор, което символизира изцелението и знанието, също така пази от зло. Присъстват и буквите на двамата – М за Марта Луизе, чийто йероглиф символизира мъдростта на бухала, както и Д за Дюрек, изобразено като ръка на действието.
Сред останалите символи за два коня, които образуват сърце, знакът за безкрайност, както и диамант, който пък представлява портала между физическите и метафизичните кралства.
Принцеса Марта Луизе и така наречения шаман Дюрек се запознават през 2019 г. чрез общ познат. И двамата обаче твърдят, че се познават от предишен живот. “Имам спомени за нас в Египет – тя беше моята кралица, а аз бях фараон”, казва Дюрек пред People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Рита Ора облече прозрачна рокля, всички говорят

33-годишната Рита Ора остави много малко на въображението, като се появи на концерт на Girls Aloud в O2 Shepherd’s Bush Empire, облечена в златиста прозрачната рокля. Певицата на “Don’t Think Twice” беше предимно гола, с изключение на чифт едва забелязано бежово бельо, което носеше под блестящата рокля с дълги ръкави, отбелязва […]

Subscribe US Now