Когато Рита Ора облече прозрачна рокля, всички говорят

33-годишната Рита Ора остави много малко на въображението, като се появи на концерт на Girls Aloud в O2 Shepherd’s Bush Empire, облечена в златиста прозрачната рокля.
Певицата на “Don’t Think Twice” беше предимно гола, с изключение на чифт едва забелязано бежово бельо, което носеше под блестящата рокля с дълги ръкави, отбелязва InStyle.
За разлика от деликатната мрежа на нейния секси ансамбъл и чифта бельо, което носеше отдолу, Ора направи “по-тежък” избор на обувки. Тя завърши визията си с чифт масивни рокендрол черни кожени ботуши и запази акцента върху оголената си кожа с розов руж, знойно опушено око и лъскаво червило с цвят на горски плодове.
По-късно звездата беше заснета в много трогателен момент, докато бършеше сълзи по време на трибют за покойната членка на любимите Girls Aloud Сара Хардинг, която трагично почина от рак на гърдата през септември 2021 г.
Певицата на “Carry On” присъстваше заедно със съпруга си Тайка Уаитити. 48-годишният режисьор беше заснет да утешава любимата си съпруга, докато нежно търка ръка по рамото й.
Рита Ора и Тайка Уайтити бяха и една от впечатляващите двойки на червения килим на MET Gala 2024. Тя – заради доста провокативния си тоалет, а той – заради ролята си на подкрепящ съпруг, който е готов на всичко, дори да остане в сянка, за да блести силно неговата красива съпруга.
За мнозина именно актьорът и режисьор е по-успешният от двойката, защото има не само състояние от над 15 милиона долара, но и редица успешни филми зад гърба си. Певицата обаче безспорно е по-популярна и интересна за медиите, като най-често привлича внимание със забележителния начин, по който изглежда. А двамата заедно явно са доста успешна комбинация.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

25 години по-късно - Дейвид и Виктория Бекъм отново като младоженци

На фона на всички техни признания в документалната поредица Beckham, както и в книгата The House of Beckham, Дейвид и Виктория Бекъм отпразнуваха 25 години от сватбата си. И докато някои обясняват как отношенията им са изцяло делови и от любовта им нищо не е останало, съпрузите се върнаха с […]

Subscribe US Now