Присаждал ли си е коса принц Хари

Мемоарите на принц Хари са в продажба. Обвиненията му към собствените му баща, брат и роднини са известни от няколко месеца. А рейтингът му във Великобритания достига невиждано дъно – 64 % от британците имат негативно мнение за малкия син на крал Чарлз Трети.
Дали Spare – книгата му, ще извади очи вместо да изпише вежди тепърва предстои да видим. Някои медии обаче обръщат внимание на друга телесна част на принц Хари. Говорим за косата му, която според Hello e претърпяла забележителна трансформация.
Едно от твърденията на Хари в Spare се отнасяше до брадата му и това, че му се е наложило да се моли да я носи по време на сватбата си с Меган Маркъл – прецедент за човек с военен ранг, какъвто по онова време е принцът.
В интервютата си, които предхождаха излизането на Spare обаче мнозина забелязаха доста по-гъстата коса на Хари, която мнозина решиха, че е била присадена. Hello са си направили труда да потърсят експерт в тази област, който да коментира случая.
“Косата на принц Хари определено изглежда повече и по-гъста от последните пъти, когато сме го виждали”, казва Джей Дарамши от Sky Clinic. Според него става дума или за трансплантация, или за нехирургическа възстановяваща процедура.
Според Дарамши принцът по-скоро е прибегнал до второто – възможно е да е избрал PRP плазмотерапия или да е прибегнал до мезотерапия на скалп. “Много ефективни методи за намаляване на оплешивяването и увеличаване на гъстотата на косата.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Марго Роби се снима в нова фотосесия

Явно Марго Роби държи на своите фенове и милиони последователи и не пропуска случай да ги зарадва – дали с първокласно изпълнение в някой филм, или с нова секси фотосесия. Последните дни Марго предостави поредна възможност да се насладим на красивата ѝ фигура, участвайки в поредица от снимки за W […]