Виктория от “Ергенът” с голяма лична новина, вижте какво показа СНИМКА

Виктория Капитонова спечели надпреварата в първото издание на риалити формата “Ергенът”, а победата явно е отключила и много други след себе си за нея в личен план.

Амбициозната инфлуенсърка, която отново е във вихъра си в социалните мрежи, след като известно време беше с блокиран профил там, май се е решила на много сериозна крачка в личния си живот. Поне това издава един скорошен неин кадър.
Виктория от “Ергенът” събра погледите с това, което прави рано сутрин в Истанбул СНИМКА
Виктория май се е сгодила, но нито говори за това, нито показва кой е щастливият избраник. Нищо чудно накрая да качи и снимка със сватбена рокля, без да е казала и дума за събитието преди това.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от VICTORIA KAPITONOVA ️ (@victoriakapitonova)

Виктория Капитонова разкри след “Ергенът”: Предлагат ми 1000 лв. на час за… СНИМКА
Единственото, което Виктория издаде в любовен план неотдавна, беше: “има някой в живота ми”, но без да внесе повече яснота за тайнствената си любов. Ако съдим по кадъра в профила й, нещата май са сериозни и се движат с бързи темпове./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Урокът, който кралицата даде на Кейт

Кейт Мидълтън вече 11 години е част от английското кралско семейство. За това време тя не просто успя да спечели сърцата на британците, но и черпеше вода от извора за това как трябва да се държи една бъдеща кралица. Когато един ден принц Уилям стане крал, Кейт ще бъде в […]