Закачливото пожелание на Нина Добрев

Нина Добрев и Шон Уайт са наистина сладка двойка и просто очакваме момента, в който двамата ще решат да направят връзката си още по-сериозна.
Въпреки че преди време дадоха да се разбере, че все още им е рано за брак. Двамата обаче изглеждат много щастливи заедно и не спират да се забавляват и обикалят света. 
На 3 септември Шон Уайт отпразнува своя 37-ми рожден ден, но тогава актрисата не го поздрави в социалните мрежи. Е, направи го седмица по-късно, публикувайки кратко видео.
То е компилация от различни партита, почивки и забавления, на които двамата са се наслаждавали заедно в компанията на приятели. Под поста Нина Добрев пожела на половинката си и двамата да останат все така игриви, независимо на колко години стават.
Самият Шон Уайт сподели серия от снимки в профила си в Instagram, от които става ясно, че двамата са били в компанията на приятели на лодка, но забавленията не са се изчерпали само с това. Виждаме, че компанията е била и на концерт на Дрейк.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тъмен водовъртеж, ролеви игри и силни страсти - истина за отношенията на Амбър Хърд и Илон Мъск

Биографичната книга за Илон Мъск, дело на Уолтър Айзъксън – американския писател, журналист и биограф, автор на бестселъри за Стив Джобс и Айнщайн – излезе вчера, 12 септември. В нея читателите научават повече както за работата на предприемача, включително за “аферата” му с Twitter (сега X), така и за личния […]

Subscribe US Now