Изненадващите разкрития на Арина Сабаленка за връзката ѝ с Колцов

Преди няколко дни стана ясно, че бившият хокеист и половинка на Арина Сабаленка – Константин Колцов, е намерен мъртъв в Маями.
Към момента основната версия за смъртта му е самоубийство, но тепърва предстои да се изясняват много фактори около случилото се.
Всички очакваха Арина Сабаленка да каже нещо относно смъртта на Колцов, но първоначално тя предпочете да запази мълчание. Дори бе потвърдено, че тенисистката няма да отмени участието си в Miami Open. Оказва се, че всичко това си има причина.
Сабаленка използва профила си в Instagram, за да даде кратко разяснение около ситуацията и да помоли личното ѝ пространство да не бъде нарушавано.
Арина Сабаленка пише, че смъртта на Константин Колцов е немислима трагедия, но дава да се разбере, че двамата не са били двойка, когато се е случила трагедията. Въпреки това тенисистката страда за загубата.
Сабаленка моли всички да уважат и личното пространство на семейството на Колцов. Припомняме, че 42-годишният бивш хокеист има три деца от предишна връзка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Борба за надмощие - Анджелина записа още няколко победи срещу Брад Пит

Вече загубихме броя на години, от които Брад Пит и Анджелина Джоли са във вечни съдебни битки. Освен че бракоразводното им дело още не е приключило, въпреки че се очаква съвсем скоро съдът да се произнесе финално за попечителството над децата им и разделянето на имуществото, те спорят и по един друг […]

Subscribe US Now