Блатечки смени Диляна с фатална брюнетка и осъмна с нея във… СНИМКА

Диляна Попова може и да има вече нов мъж в живота си, с когото изглежда много щастлива, но и Асен Блатечки не си губи времето, въпреки че неговата ситуация в този случай е по-различна.

Актьорът вече се радва на друга красавица, не по-малко фатална от изкусителната моделка, с която изкара дълъг и доста бурен романс през годините, и от която има син. Нещо повече – лошото момче на родното кино се оказа прелъстен в бар от екзотична брюнетка, позната на всички от “Ергенът” – Айлин.
Пълен потрес! Блатечки и Диляна пак делят един покрив
Двамата се отдават на луда сексуална нощ в дома на Блатечки, а първа забивката стартира Айлин, която вижда Блатечки да пие уиски сам на бара. Доближава се до него и го пита с нежен глас: “Как си, секси?”, след което си разменят кратки реплики, Блатечки става, хваща ръката й и я води вкъщи с мотора.

На сутринта Асен става първи, а голото и знойно тяло на Айлин го събужда. Вместо да й се нахвърли отново за приятно събуждане обаче, Блатечки решава да тръгне към новото си работно място – на психолог в затвора. Всичко това обаче, се случва не в реалния живот на Асен Блатечки и Айлин, а в криминалния сериал на Нова тв “Клетката”.
Асен Блатечки проговори за новата си жена ВИДЕО
Това е и първата роля на риалити звездата от “Ергенът” Айлин и според мнозина се е справила доста убедително в нея. Познанството й с Блатечки обаче, датира от по-отдавна, както се сещат по-паметливите.

Още през март тази година се появи снимка, на която двамата са опансо близки в обща компания. Не е ясно колко точно силна е приятелската им връзка и дали е нещо повече от приятелска, но кадърът още обикаля публичното пространство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Никол Дунев призна след "Игрите" за най-голямата битка в живота си и хващал ли я е баща й на калъп ВИДЕО

Никол Дунев отпадна наскоро от “Игри на волята”, а часове след това направи серия от любопитни признания за живота си, които нямаше как да не предизвикат вълна от реакции в социалните мрежи. Дъщерята на олимпийския медалист от Атланта 1996 Краси Дунев призна, че се чувства горда от това, което е […]