Никол Дунев призна след “Игрите” за най-голямата битка в живота си и хващал ли я е баща й на калъп ВИДЕО

Никол Дунев отпадна наскоро от “Игри на волята”, а часове след това направи серия от любопитни признания за живота си, които нямаше как да не предизвикат вълна от реакции в социалните мрежи.

Дъщерята на олимпийския медалист от Атланта 1996 Краси Дунев призна, че се чувства горда от това, което е постигнала в шоуто, въпреки че не успя да влезе в основните племена и прекара повече от месец на Чистилището.
Сълзи и драма в “Игри на волята” разтърсиха дори водещите СНИМКИ
Сподели също и, че преди “Игрите” никога не е спала на палатка, а в реалния си живот не може да издържи повече от ден без паста и четка за зъби, шампоан и грим.

Освен това Никол Дунева повдигна завесата и за борбата, която води от година насам с килограмите. Тя е приемала антидепресанти, заради които качила цели 10 кг. само за 2 седмици и нищо не можело да ѝ помогне в битката с теглото, тъй като има здравословни проблеми.
Валят закани и обиди за Крум от “Игри на волята”, не го чака нищо хубаво ВИДЕО
В шоуто пък, тя е успяла да свали от теглото си цели 8 кг, но въпреки това й е трудно да издържи на хейта, който се излива за нея в мрежата.
На въпрос пък, кой според нея е най-секси участникът този сезон, Никол отвръща, че това са Румен Радев, Дени или Ива, но въпреки това не е имала мокри сънища с никого. “За съжаление не съм имала мокри сънища. Това е последното нещо, което човек може да има на този остров и на този ад”, споделя Дунев. Но добавя и друго:
“Баща ми никога не ме е хващал с момче, но пък съм се прикривала доста пъти. Даже съм карала мама да ме прикрива също.”

Никол споделя още, че най-тежкият момент в живота й досега със сигурност е загубата на майка й. Наскоро, вероятно преди да влезе в шоуто, брюнетката приключва и петгодишната си връзка, с което обаче дава ход на десетките си обожатели да са по-активни оттук нататък, макар да добавя, че в момента не е концентрирана в това, а иска да обърне повече внимание на семейството си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Гришо след Мадалина - коя е новата му голяма любов

В последните дни раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня е една от най-коментираните в светските среди. И докато двамата си разменят уклончиви обвинения в социалните мрежи, извън тях изглежда, че животът им си продължава постарому и не тъгуват много-много един за друг. Красивата румънка има достатъчно ангажименти, с които да […]