Нов благороден жест от Шарлийн

След като дълго време отсъства от обществения живот на страната си, принцесата на Монако е по-активна от всякога. Преди седмица тя успя да впечатли всички с ново бижу с уникален розов диамант, кръстен на покойната й свекърва Грейс Кели.
А тези дни Шарлийн постави началото на коледните събития. Разбира се първото, подбрано от нея, беше благотворително. Тя и съпругът й принц Алберт раздаваха подаръци на нуждаещите се от името Червения кръст в кралския дворец в Монте Карло.
44-годишната принцеса отново изглеждаше зашеметяващо. Тя беше избрала дълга рокля в петролено зелено на любимия й швейцарски бранд Akris.
Тънкият черен колан на талията й също беше Akris, а така актуалните ботуши на ток под коляното са Jimmy Choo.
В събитието в княжеския дворец участваше още и племенницата на принц Алберт Камила Готлиб, дъщеря на сестра му принцеса Стефани (вляво на заглавната снимка). Благотворителното събитие на Червения кръст е едно от най-значимите дати в календара на организацията в Монако.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мажена Панова след "Фермата": Екстремен човек съм, винаги търся нещо ново!

Всеки сезон на “Фермата” събира на едно място колоритни и различни личности, които показват неподозирани лица, качества и възможности по време на престоя си в стопанството. В този сезон обаче, една жена впечатли с енергичност и младежки дух, преобърна представите за себе си и успя в много ситуации да обедини своя отбор. Още […]

Subscribe US Now