Бояна Шарлопова изпоти мрежата с това деколте СНИМКИ

Бояна Шарлопова пак накара последователите си в социалните мрежи да получат сърцебиене, по-точно мъжката половина. Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов пръсна невъобразим сексапил!

Изкусителната блондинка сякаш става по-хубава с годините, но и много по-привлекателна, отколкото преди, когато мъжът й още беше жив. 46-годишната красавица очевидно не жали средства, за да се поддържа в безупречен вид, но както е видно, не е пракалила с нищо в стремежа си да изглежда съвършено.
Деколтето на Бояна Шарлопова прелива СНИМКИ 18+

Една от последните снимки, които Шарлопова пусна в профила си обаче, предизвика не само въздишки, но и някои упреци. Според последователите й е прекалила сериозно с дълбочината на деколтето си. На фотоса гърдите на блондинката едва се задържат под блузата.
Бояна Шарлопова чукна 44 по секси пижама СНИМКА 18+
“Кога ще я видите с такова облекло, докато беше със Стефан Шарлопов?! Никога! Тогава носеше яки до брадичката и затворени пуловери. А сега се е пуснала все едно мъж не е видяла”, възмущават се в нета. Но това едва ли ще впечатли Бояна Шарлопова, а може и да бъркаме./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ема Робъртс и любимият ѝ романтичен филм с участието на Джулия Робъртс

Ема Робъртс е не само звезда от романтичните комедии, но и голям техен почитател. Което въобще не е странно, предвид че има роднинска връзка с легендата на този тип филми Джулия Робъртс. Дори наскоро Ема разкри, че един от хитовите филми с участието на леля ѝ Джулия оглавява списъка ѝ […]