Гал Гадот е секси с бански и без грим

Насладжавай се, Жоро
Wonder Woman изглежда по-прекрасно от всякога край басейна. В поредица от снимки Гал Гадот впечатлява феновете си с естествена красота, без капка грим и разбира се, с изваяното си тяло.
Екшън героинята хваща последните августовски лъчи в бронзов бански от две части. Докато отпива от напитка в порцеланова чаша (вероятно от кафето си) тя демонстрира релефен корем за завист. 37-годишната актриса потапя пръстите на краката си във водата и блажено се припича на слънцето.
Публикацията ѝ натрупа над 2 милиона харесвания, като почитателите ѝ веднага оцениха натуралната ѝ визия като “невероятна” и “съвършена” в повече от 10 хиляди коментара.
Миналата седмица, 22 август, тя пусна закачливи снимки в оранжева хавлиена рокля от Dé Rococo (на стойност 145 долара). Надписът към публикацията гласи “НЕ типичен августовски ден за майка на три деца”.
Актрисата, обаче, не крие тайната за стегната си фигура. В социалните мрежи без притеснение тя сподели част от тренировъчния си режим, качвайки снимка със стойка на ръце във фитнеса.
А определено Гал Гадот има за какво да се готви, тъй като ѝ предстои да влезе в ролята на Клеопатра в предстоящ биографичен филм за емблематичната владетелка на Египет, пише Page Six.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Драстичната физическа промяна на Аштън Кътчър

Есента на 2022 г. ще бъде по-различна за Аштън Кътчър. Актьорът се подготвя за тазгодишния TCS маратон в Ню Йорк, която ще се проведе през ноември. Съвсем естествено, в процеса на подготовката тялото му претърпява и драматична трансформация. Най-голямата физическа промяна се оказва прехвърлянето на мускулна маса от горната към долната част на […]

Subscribe US Now