Какво е да си болногледач на Брус Уилис

В началото на годината Брус Уилис сподели за тежката диагноза, с която се бори – деменция. На този етап медицината не е открила ефективно лечение за болестта, която сериозно затруднява ежедневието и нормалния начин на живот. И близките на актьора вече със сигурност са се убедили в това, но имат важната роля да бъдат неговата опора.
Настоящата му съпруга Ема Хеминг неведнъж е споделяла за семейната битка, както и за ролята си на болногледач в профила си в социалните мрежи. Направи го и сега, обръщайки се към всички, които като нея имат партньор или роднина с деменция или друго подобно неврологично заболяване.
Във видеото, което публикува в Instagram, тя обръща внимание на това, че е важно тя и всички в нейната позиция да не се загърбват изцяло и да се грижат и за себе си, защото в противен случай не могат да бъдат достатъчно добри за тези, за които се грижат. 
Хеминг пояснява, че това е “фина наука” и все още полага усилия да я усъвършенства. Но всекидневно се повтаря, че трябва да се грижи за себе си, за да може да се грижи и за тези, които имат нужда от нея. Тя благодари за подкрепата, която е получила от последователите си, и подчерта, че въпреки че изглежда, че се справя лесно и повече от добре с настоящата ситуация, това невинаги е така.
“Знам, че изглежда, че живея най-добрия си живот. Трябва да полагам съзнателни усилия всеки ден, за да живея възможно най-добрия живот”, каза Хеминг във видеото и допълни, че го прави за децата и за съпруга си, “който не би искал да живея по друг начин”.
Съпругата на Брус Уилис отправи апел към всички в нейното положение да търсят и да намират нещо красиво във всеки ден. Според нея това е много важно, за да може да се справят с чувството на “обреченост и мрак”, което често завладява и самата нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дуа Липа е секси русалка

Средиземноморието се оказва предпочитана дестинации на много звезди не само от Европа, но и от САЩ. Някои почиват в луксозни хотели в Сицилия, южна Италия или гръцките острови. Други предпочитат да обикалят с яхти. Дуа Липа направи и двете. След като се наслади на “стационарна” ваканция в родната си Албания, […]

Subscribe US Now