Не е за вярване какво се изсипа върху главата на Алекса от “Игри на волята” СНИМКА

Колкото повече наближава големия финал в “Игри на волята”, толкова повече лъсват истинските лица и намерения на всеки един от участниците. Все по-яростни стават в коментарите си и феновете на формата в социалните мрежи.

Този път под прицел е сърбинът Алекса, който е поредният участник в “Игрите”, срещу когото се изсипва безпрецедентно количество онлайн хейт. Според потребителите той е “хитър и манипулативен тарикат”, чиято тактика е да се крие зад жените в неговото племе.
Алекса и Елица от “Игри на волята” се похвалиха с бебе, феновете им онемяха СНИМКА
“Хитър и манипулативен тарикат! Иска да си вържи гащите, като се заобикаля от слаби и доста глупави играчки. Прави се на мъжкар, за да печели одобрението на тези,които знаят, че са слаби”, гласи един от многобройните коментари по негов адрес.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Aleksa Erski (@aleksaerskii)

“Много добър тактик е, пази жените издига се в очите на публиката, но накрая ще се изправи срещу жените и ще бъде победител. Страхотна тактика, но психо атаките му срещу тези които не му се подчиняват е гадна”, се казва в друг.
“Аз пък не разбирам, защо от продукцията непрекъснато излъчват изказвания и мнение на “всезнаещите”, “всеможещите”, Алекса и Джаферович – най-лансираните, най-големите интриганти, която наричат “социални игри”… Какво е социална игра – да извърташ нещата, както ти изнася, да говориш едно пред едни и други – пред други, да се гордееш с лицемерието си, да мачкаш психически другите… Или целта е да се покаже, че печели и върви напред не този, който е честен и достоен, а интриганти, лицемери…”, не спират негативните реакции към Алекса.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Aleksa Erski (@aleksaerskii)

Разбира се, както и при всяка друга ситуация, която се разиграва около поредната актуална риалити звезда, и в този случай не липсват и друг тип коментари. Един от тях, например, гласи: “Заслужава да е на финал! Страхотно момче! Вижда се, че е състезател от класа… знае как да работи в екип! Грижовен за племето, а най вече уважава жените… не мисли само за себе си! Алекса и Гого заслужават да са на финал!”/show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Тита е като нова, съблазни с ултра тънка талия и... ВИДЕО

Какво точно прави Тита или на какви процедури се подлага, феновете само могат да гадаят – поне, докато не проведат поредния онлайн разговор с нея в социалните мрежи. Видно е, че изпълнителката внимава много с какво се храни, избягва алкохол и газирани напитки, не слага в устата си никакви тестени […]