Ваня Джаферович прати уред за мъчение във “Фермата” СНИМКА

Риалити героите във “Фермата” получиха неочакван подарък от Ваня Джаферович, но вместо да ги зарадва, армаганът ги сдуха. Бившият футболист изпрати в стопанството велоергометър, който да бъде използван за наказание на един от играчите – Митко Гуспата, който тази седмица беше обявен за най-безполезен участник и, според правилата, трябваше да бъде санкциониран.

Бившият полицай и настоящ приключенец беше задължен да върти педалите 50 километра без да спира нито за секунда при много високо ниво на трудност. В случай, че си позволеше дори кратка почивка, Гуспата трябваше да започне от нулата.

След близо два часа върху велоергометъра, плувнал в пот и проклинащ както съдбата си, така и продукцията, Гуспата „финишира“. През цялото време той не каза лоша дума за Ваня Джаферович, който му е приятел извън риалитито, но се закани на водещия Иван Христов, който лично го настани върху уреда за мъчения.
“Заради тая малка остра седалка сега не мога да си седя на д-то”, проплака Гуспата в края на тура, слизайки със сетни сили от велоергометъра./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето какво се случва с тези култови герои от втория сезон на "Игри на волята" СНИМКИ

Новият сезон на “Игри на волята” е във вихъра си, но чудите ли се какво се случва с участниците от предишния сезон. А именно са трите знакови фигури от втория сезон на шоуто – лудото Кате, Ники Майонезата и Тодор.  Няма фен на шоуто, който да не си спомня тези играчи, […]