Василковски издаде къде се снима “Игри на волята” и на какво са подложени участниците

Тази есен ще проследим пети сезон на „Игри на волята”. Риалитито се снима в най-живописната част на Южното ни Черноморие. В ожесточена надпревара племената се борят да оцелеят в най-горещото лято от години насам.

С първи впечатления от снимките е синоптикът на NOVA Ники Василковски.
“Рано призори посрещаме изгрева на едно много специално място. Някъде там, в дебрите на природен парк „Странджа”, където планината буквално слиза в морето.
Ето го, това е онзи вълшебен миг, който всички очакват, когато дойдат тук. Моментът, в който слънцето се „отлепва” от хоризонта и изгрява.
Труднодостъпното малко заливче е добре скрито сред вулканичните скали по Южното Черноморие. Запазило е неземна, дива красота, която много малко хора са виждали. Сред щастливците са част от тазгодишните участници в „Игри на волята” и снимачния екип покрай тях”, разказва Василковски. 

Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще бъдат отново водещи на “Игри на волята”
“Първото впечатление от това място за целия екип и за участниците беше по средата на нощта. Сякаш бяхме на различна планета. Видовете там, скалните образувания, самият залив – дават усещането за нещо, което няма нищо общо с планетата Земя и е много далече“, споделя  Даниел Янчев, редактор в „Игри на волята“.
За участниците в риалитито магията на природната красота трае кратко. Изолирани от останалия свят, тук тяхната мисия е да оцелеят в истинския смисъл на думата. А хора като редактора Даниел Янчев следят техните премеждия.
„Те са изложени на около 10 часа на слънце всеки ден. През нощта температурната амплитуда е около 20 градуса надолу, тоест са претърпели и зверски студ.  На другите локации участниците се борят един с друг, за да напреднат в играта. Тук се борят, за да оцелеят. Голяма част от участниците бяха на лимита на психическите си възможности“, допълва той.
След заснемането на изпитанията в тайнствения залив, природата е оставена непокътната. От регионалната екоинспекция в Бургас са направили всички необходими проверки.
„Дисциплината беше спазена такава, каквато я бяхме договорили в началото. Това, което ме радва е, че накрая беше заснето и видео на състоянието на плажа – как се оставя мястото след провеждането на игрите – което е точно както преди да отидат участниците там“, разказва Павел Маринов, директор на РИОСВ-Бургас.
Приключенското риалити обещава много емоции, драматични обрати и изпитания на ръба на човешката издръжливост. Ще успее ли добрата физическа подготовка на състезателите да надделее над тежките метеорологични условия и невероятното психическо натоварване?/show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Елена от "Ергенът" забрави за Евгени и скочи в обятията на по-възрастен мъж СНИМКА

Всички помним жестокия финал на втория сезон на “Ергенът”, където пианистът Евгени избра Валерия пред Елена. Втората се срина и мнозина смятаха, че тя никога повече няма да се вклюби след такова тежко любовно разочарование.  Няколко месеца след края на снимките Елена е щастливо обвързана с по-улегнал мъж. Татуираната мадама […]

Subscribe US Now