Секси, по-секси, най-секси – партито на Vanity Fair след Оскарите

Тоалетите на червения килим са една от най-коментираните теми след всяка звездна церемонията. И ако на събитието по раздаването на Оскарите обикновено се залага на елегантността и безупречния стил, то на неизменно следващото ги парти звездите винаги са малко по-дръзки, разголени и секси.
В търсене на по-различното и провокативното обръщаме поглед към афтърпартито на Vanity Fair. А там винаги има какво да се коментира.
И тази година десетки звезди (много от които не присъстваха на раздаването на Оскарите) не пропуснаха да станат част от големия купон. Модели, музикални, актьори и много звездни половинки позираха гордо пред камерите, за да може след това целият свят да говори за тях. Ние пък подбрахме едни от най-популярните и секси дами, които привлякоха вниманието ни с избора си на рокли.
Оливия Уайлд
Емили Ратайковски
Кара Делевин
Сиара
Алесандра Амброзио
Хънтър Шафер
Адвоа Абоа
Дейзи Едгър-Джоунс
Кая Гербер и Остин Бътлър
А що се отнася до фаворитите ни в категорията най-секси двойка на партито на Vanity Fair, то първото място несъмнено е за Кая Гербер и Остин Бътлър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Лейди Гага изненада всички на Оскарите

През миналата седмица стана ясно, че Лейди Гага ще присъства на церемонията по връчването на Оскарите, но няма да се качи на сцената, за да изпълни песента си “Hold My Hand”. Парчето, част от саундтрака на “Топ Гън: Маверик”, бе номинирано в категорията за най-добра оригинална песен и очакванията бяха, че […]

Секси, по-секси, най-секси – партито на Vanity Fair след Оскарите

Тоалетите на червения килим са една от най-коментираните теми след всяка звездна церемонията. И ако на събитието по раздаването на Оскарите обикновено се залага на елегантността и безупречния стил, то на неизменно следващото ги парти звездите винаги са малко по-дръзки, разголени и секси. 
В търсене на по-различното и провокативното обръщаме поглед към афтърпартито на Vanity Fair. А там винаги има какво да се коментира.
И тази година десетки звезди (много от които не присъстваха на раздаването на Оскарите) не пропуснаха да станат част от големия купон. Модели, музикални, актьори и много звездни половинки позираха гордо пред камерите, за да може след това целият свят да говори за тях.
Ние пък подбрахме едни от най-популярните и секси дами, които привлякоха вниманието ни с избора си на рокли.
Алесандра Амброзио
Емили Ратайковски
Хайди Клум
Жанел Моне
Елза Хоск
Холзи
Кристен Стюарт
Сиара 
Кейт Бекинсейл
Серина Уилямс
Кели Роуланд
Лурдес Леон
Ванеса Хъджинс
Лили Джеймс
Аня Тейлър-Джой
Криси Тейгън
Камила Мороне
Нормани 
Суити
Лори Харви и Майкъл Б. Джордан

Изненадата на вечерта се оказа Хейли Бийбър, която въпреки здравословното си състояние през последния месец, все пак се появи на партито на Vanity Fair, макар и сама. 
На 12 март, в стори в Instagram Хейл Бийбър сподели, че е имала съсирек в главата. Заради състоянието й се е наложило да бъде приета и в болница. По всичко личи обаче, че тя вече е добре и изглежда страхотно. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Близък приятел на Денди: Той нямаше какво да яде, просто не издържаше!

Жестокият побой, който впоследствие доведе и до фаталния край на Любомир Милчев – Денди накара мнозина да си мислят, че ситуацията около писателя и светски хроникьор е била доста сложна. За това потвърждават и неговите най-близки приятели, които, както стана ясно, се броят на пръстите на едната ръка. “Денди нямаше […]