Гери-Никол подля вода на Алисия, която от яд не може място да си намери ВИДЕО

Фолк певицата Алисия най-накрая усети какво е да бъдеш прецакан от колежка, след като това е нейна запазена марка и от няколко години мачка всичко по пътя си. Този път осуетиха нейните планове, за което тя беснее и не може място да си намери. 

Тийнсензацията Гери-Никол, която уж се води за дружка на по-старата от нея Алисия, й нанесе такъв удар, че тя все още не може да се освести и пред близки е изразила крайното си възмущение от Гери. 
Певицата беше споделила преди известно време, че през декември ще представи нова песен, която е кръстена ‘Телефона”. Няколко дни след анонса за нов хит, гери-Никол представи дуета си с  младата фолк надежда Лео, който е озаглавен по същия начин. 
 

Алисия в момента е на екзотична семейна почивка в Шри Ланка, но не пропусна да отговори на любопитни фенски въпроси. Повечето я питаха кога да очакват новата й песен, а тя отговори: “В началото на декември казах, че ще пусна самостоятелна песен с такова заглавие, но отложих за януари, тъй като ден преди да я пусна, излезе песен със същото заглавие. Извинявам се на всички, които очакваха”.
Тя не спомена нищо за “другата песен”, но видимо е раздразнена и обидена. Колежки пък потриват ръце и съскат, че си го е заслужила. Не са малко изпълнителките, които ревнаха от подлите номера на Алисия. Сред опарените от нея са Емануела, Кали, Джина Стоева, Ивена, Лорена, Галин и т.н./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-елегантните мъже на 2023 г.

Приключихме 2022 г. с обзор на най-добре облечените дами от кралските дворове по света през годината. Започваме новата година с няколко бързи урока по стил, този път при господата. Избираме най-стилните мъже през изминалата година напълно субективно и с ясното съзнание, че нашият стил не е вашият стил. Но все […]

Subscribe US Now