Най-елегантните мъже на 2023 г.

Приключихме 2022 г. с обзор на най-добре облечените дами от кралските дворове по света през годината. Започваме новата година с няколко бързи урока по стил, този път при господата.
Избираме най-стилните мъже през изминалата година напълно субективно и с ясното съзнание, че нашият стил не е вашият стил. Но все пак е чудесен пример за подражание.
Оскар Айзък
По традиция започваме със смелите, а Айзък е сред тях. Няма да коментираме кино постиженията му, а нестандартното съчетание на цветове, както и избора на шотландска поличка за няколко официални събития подред. Според нашето скромно мнение полата му седи по-добре от на доста дами.
Андрю Гарфийлд
Актьорът, който нямаме търпение да видим в провокативния сериал Under the Banner of Heaven, вече има не само образа на човек в паежки костюм в биографията си. Което е чудесно, особено в съчетание с елегантните костюми с уклон към силуетите на 70-те, които избира за официални събития.
Пол Мескал
Няма момичешко сърце, което да не трепна след образа на Мескал в екранизацията на романа “Нормални хора” за НВО. Нас не ни грабна точно той, а симпатичното съчетание от добро момче/хулигана на квартала, който демонстрира в начина си на обличане.
Джош О’Конър
Преобладаващо театрален актьор, О’Конър ни е на сърце още от “Семейство Даръл” по НВО. А после направи образа на принц Чарлз сравнително симпатичен в The Crown. Какво ни казват дрехите му? “Аз съм актьор и няма как да се съмнявате в това!”
Гарет Саутгейт
Имаме странна слабост към футболни треньори, които изглеждат нефутболно на терена. Саутгейт е пресният ни пример от Мондиал 2022, от който се наложи да си тръгне по-рано, отколкото му се искаше. Но поне го направи в перфектно ушит костюм и червени чорапи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето коя голяма звезда посрещна 2023г. тайно в България СНИМКА

Българската актриса Мария Бакалова, която се прочу по цял свят с ролята си във филма “Борат 2”, е посрещнала Новата година тайно в България.  Известната актриса е била истинска сензация в столично заведение, където бързо са я разпознали и много от хората са искали да запечатат този момент като се […]