Виктория Бекъм – с патерици

Седмиците на модата без съмнение са сред най-важните дни в календара на всеки моден дизайнер, които не би пропуснал за нищо на света. Дори ако трябва да се качи на подиума с патерици…
Точно това ще направи Виктория Бекъм, която преди ден пристигна в Париж, където предстои да представи колекцията си за сезон есен-зима 2024. Само седмица преди важното събитие 49-годишната дизайнерки си счупи крака по време на тренировка във фитнеса.
Във френската столица Виктория пристигна с влак на Gare du Nord, където беше заснета да слиза с обичайната си елегантност въпреки патериците и шината на крака. Тя носеше парка в цвят каки в комбинация с черен клин и обувка (на здравия си крак) на нисък ток.
Самата тя разказа за инцидента си на 14 февруари, когато написа в стори в Instagram: “Честит Свети Валентин на мен… паднах във фитнеса”. Съпругът й Дейвид Бекъм също сподели в стори, че счупването не е разместило костта на крака и е “чисто”.
Очаква се футболната легенда да се присъедини към Виктория Бекъм в Париж за дефилето на едноименната й марка на 1 март в Париж. Най-вероятно до нея ще бъде и снаха й Никола Пелц-Бекъм, която почти винаги присъства на ревютата на свекърва си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Проблеми за Тейлър Суифт

През последните две седмици Тейлър Суифт е в Австралия, където вече е изнесла концертите си в Мелбърн и Сидни. Следващите ѝ концерти от турнето ѝ Eras Tour са в Сингапур и стартират на 2 март. Още преди да успее да напусне Австралия обаче, за певицата са се появили проблеми. И […]

Subscribe US Now