Такова чудо не сте виждали! Отрупаха Бони с хилядарки, докато тя… ВИДЕО

В социалните мрежи се появи скандално клипче с участието на певицата Бони, на което ясно се вижда с какви пари я отрупват по време на частно парти. 

Изпълнителката на хита “Обичаш другата” си тръгна с плъста пачка от абитуриентско парти, на което беше поканена да пее. А на гледката не могат да издържат дори по-известните й колежки, които през живота си не са виждали такива пари като бакшиш. 
Певицата е пяла няколко часа на абитурентското парти, където освен солидния хонорар, Бони е прибрала и огромна сума от пари на ръка от бакшиши. От клипчето ясно се вижда, че гостите не спират да й тикат пари в ръката. 
 

Изпълнителката се беше пременила с хубава диадема, която в края на вечерта беше накичена с едри банкноти, които й стояха като корона. 
“Истинско удоволствие беше за мен да бъда част от прекрасното, абитуриентско парти на Яни, Ани, Илия и Соня като специална музикална изненада и подарък от баба Снежа! Бъдете здрави, щастливи цялата фамилия, все така успешни и пълни с любов!”, пише Бонка под видеото със стотачките./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Петканова с шокиращи признания за Даниел и раздялата им! Тя спира с мъжете и секса

Александра Петканова, която след развода върна моминската си фамилия Богданска, не ще и да чуе за нова връзка. Манекенката призна, че се отвращава от мъжете и даже не си представя отново да бъде в интимни отношения с някого. „В момента изпитвам ненавист към другия пол. Искам да съм сама и […]