Специалният празник на Мадона

За Мадона 24 ноември явно е бил особено специален ден. Всъщност не само за нея, но и за всички американци, които тогава са отпразнували Деня на благодарността.
И тъкмо по този повод Мадона се е събрала със семейството си и по-точно – с всички свои шест деца. Това са Лурдес Леон (26 г.), Роко Ричи (22 г.), Дейвид Банда (17 г.), Чифундо “Мърси” Джеймс (16 г.) и близначките Стела и Естер (10 г.).
Певицата сподели семейни снимки в Instagram профила си, където можем да видим как са били облечени всички за празника. Докато всяко от децата е облечено все в различен стил облекло, Мадона е в изцяло черна дантелена рокля с корсет.
Към поста си Мадона пише: “Това, за което съм благодарна”, а на първата снимка я виждаме заедно с най-голямата ѝ дъщеря Лурдес.
На следващите кадри можем да видим цялото семейство да позира заедно, както и как се забавлява на празника. Очевидно близначките Стела и Естер са били диджеите на партито. Двете са най-малките деца в семейството. Тях Мадона осинови, когато бяха още на пет години, през 2017 г.
И въпреки че сега са все още малки, едва на 10, момичетата вече имат изявен талант и той е именно диджейството. Освен това обаче явно им се отдават и други занимания. Самата Мадона е споделяла, че Стела свири на пиано. А заедно със сестра ѝ Естер пък са страхотни танцьори, подобно на по-големия им брат Дейвид, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мърлячите на Холивуд

Виждаме ги в реклами, виждаме ги на червения килим – изглеждат безупречно и е трудно да си представим, че някои от знаменитостите имат лоша лична хигиена. Но зад кулисите не всички са толкова перфектни, колкото изглеждат. Всъщност много от тях вонят – буквално. От Stars Insider си правят труда да подберат няколко […]