Това ли е новата жена в живота на Григор Димитров

От доста време се говори, че Григор Димитров и Лолита Османова вече не са заедно. В последната година двойката често споделяше снимки заедно, но това вече не е така. За сметка на това се заговори за нова жена в живота на най-добрия български тенисист.
Гришо доста често започна да се появява в публикациите на Самар Джашан Сатамиан. Художничката от йорданско-палестински произход дори качи снимки, на които е с Григор и му подарява портрет… на самия него.
В друга нейна публикация в официалния й профил в Instagram го виждаме на посещение в студиото й. 31-годишният тенисист пък няколко пъти споделя в сторита в своя Instagram кадри със Самар. Дали двамата имат връзка се питат от “7 дни спорт”.
Според нас отговорът е “не”. Очевидно Димитров и Сатамиан са в чудесни отношения, а той е почитател на изкуството й. Защото на личния сайт на художничката виждаме, че тя работи в Дубай, омъжена е и има две деца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емили Тротинетката пак изтрещя: Искам всяка вечер да спя с различна жена, пръскам с лют спрей хейтърите и...

Колко още може да скандализира Емили Тротинетката? Това е по-скоро риторичен въпрос предвид факта, че за блондинката това е ежедневие. Наскоро Емили Йорданова, както е името й, бе заснета за кой ли път да препуска с бясна скорост по Южната дъга на столицата, а клипчето трупа умопомрачителна бройка гледания в мрежата. […]