Емили Тротинетката пак изтрещя: Искам всяка вечер да спя с различна жена, пръскам с лют спрей хейтърите и…

Колко още може да скандализира Емили Тротинетката? Това е по-скоро риторичен въпрос предвид факта, че за блондинката това е ежедневие. Наскоро Емили Йорданова, както е името й, бе заснета за кой ли път да препуска с бясна скорост по Южната дъга на столицата, а клипчето трупа умопомрачителна бройка гледания в мрежата.

Защо е бързала толкова? За да стигне до закусвалня в “Младост”, откъдето си купи пържено пиле. Въпреки ограничението от 50 километра в час, тя “шпорила” въздуха с над 120, което логично довело и до инцидент, при който се претъркулила и посинила. Днес тя вече “лети” по пътищата с мотор, с който твърди, че тепърва ще обикаля страната, за да лудува с лесбийките, които редовно я офертират в социалните мрежи.
Емили Тротинетката смени религията, вече е мюсюлманка

Както е известно Емили продължава да живее с Тихомир Рангелов, бивш участник във “Фермата”, който известно време се подвизаваше като транссексуалната Мелиса, след което отново стана мъж. Към двойката се присъедини и 30-годишната бисексуална Елизабет, с която засега не плануват деца, защото мечтаят за кариерно израстване и развитие в чужбина.
Потрес! Емили Тротинетката се ожени… за двама СНИМКА
“Изключително съм щастлива с моя мъж Тихомир и моята жена Елизабет. Трима души сме във връзка и се обичаме. Като бях само с Тишо, пак бях щастлива, но нещо ми липсваше. Радвам се, че открихме Ели, че в дома ни има и жена. Аз по принцип съм лесбийка. Против моногамията съм, против ревността. Загубила съм страшно много приятелки, защото гаджетата им ревнуват. Пък аз обикновено приятелство с лесбийки не водя. Държа да имам приятелство с привилегии”, признава Емили в скорошно интервю. И добавя още скандални подробности:
“Обичам да се натискам с жени, да ходя по градовете и селата за момичета, да преспивам с тях, такива неща желая. Иска ми се всяка вечер да спя с различна жена. Когато Тихомир беше Мелиса, ме ревнуваше яко. Откачах направо. Сега вече се разбираме. През септември Тихомир и Елизабет ще сключат граждански брак. Аз оставам като тяхна жена и като тяхно дете, защото те са ми майка и баща. Възпитават ме, гледат ме, интересуват се от това какво мечтая, какво искам. Аз нормални майка и баща никога не съм имала.

Аз съм против само двама души да се обичат. На мен ми харесват тройки, четворки, петици. Харесвам груповия секс. С Тихомир и Елизабет сме затворили триъгълника, макар че аз искам да вкарвам жени в тройката, но те не са съгласни. И правя компромис, макар че съм доста разкрепостена. Като видя някоя лесбийка от „Тикток”, веднага почвам да я забивам, да питам къде живее, как живее. Хареса ли ми, хуквам по градове и села. 
След опитите за самоубийство: Емили Тротинетката стряска всички от Аспаруховия мост във Варна
Скандалната Емили често среща хейт по пътя си, много омраза, към която регира доста драстично на моменти. “В България хората са ограничени и истински байганьовци. По улиците имам фенове. Ако случайно срещна хейтъри, лесно се справям с тях. Вадя лютивия спрей и ги пръскам в очите… Дори вадя газовия си пистолет, за който имам разрешително и ги плаша.
Бях в Стара Загора на дискотека. Попаднах на една невероятно агресивна жена. Тя ме блъскаше на дансинга, нервираше ме и ме обиждаше. Беше на около 30 години, очевидно пияна. Извадих си спрея и я напръсках в очите. Последва скандал с охранителите. Конфискуваха ми спрея. Чудо стана!”, признава блондинката в скорошно интервю. Отскоро тя има и профил в платения сайт за възрастни “Онли Фенс”, където редовно качва секси снимки срещу определена сума.
Тя свободно говори за тарифите, които иска и пояснява какво дава за тях. “Всичко започва със сядането с кълки, пипане по кръста, целувки по врата, смучки. Давам да ме лижат по гърдите, по корема. Лягам на матрака, отварям краката, лесбийките се качват върху мен, търкат се и имитират все едно, че ме оправят. Не си падам по самия секс, но и до там се стига. Слагат коланчето и действат. Аз съм за любовната игра, но се случва да ме клатят по 3 часа на матраците. Възбуждам се, пищя, скимтя, забелвам очи, припадам, изпадам в различни абстракции. Докато съм в безсъзнание, те ме лижат и целуват. Обичам да обяздвам лесбийки с кълки…”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Братовчедът на "Ергенът" Евгени проговори за победителката

Новият най-желан тв ерген става все по-интересен, особено когато системно се появяват нови и нови, любопитни подробности за живота му, казани не от кого да е, а от родния му братовчед.  Наскоро Генадий Генчев бил на обичайната си фитнес тренировка, когато до него се приближава мускулест мъжага и му задал […]