Изненада! Фънки стана… класически измамник! СНИМКИ

Ако си мислите, че Фънки може да щурее само с китара и микрофон на музикалната сцена, много ще се излъжете. Оказва се, че го бива и като актьор, а новото предизвикателство май неочаквано много му харесва.

Рокаджията, който често провокира аудиторията от тв ефира с различни словесни и поведенчески изцепки, стана актьор и даже вече има своя актьорски дебют – във “Веселата карета” на Елин Рахнев. В пиесата той е в една от главните роли – в случая на погребален агент, на класически изкусен измамник, който свири по най-тънките струни в душите на хората.
Скочиха на Фънки заради Мариана Попова и Есил Дюран ВИДЕО

Всъщност, преди време Фънки имаше и епизодична роля в “Столичани в повече”, но там, както признава и самият той, “трябваше предимно да ям хлебарки”. Когато Елин ми предложи да се включва в постановката му, първо се стъписах, но сега съм доволен от решението си. Изключително ми е интересно в кухнята на театъра. Страшен купон е. Не мога да повярвам, че играя с толкова големи актьори”, твърди Ковачев.
Фънки разтепери от възмущение всички с това, което направи СНИМКИ
Колкото и мощна да е емоцията от театралната сцена обаче, Фънки е категоричен, че музиката нищо не може да я измести от лидерското място в душата, сърцето и живота му. “Не я заменям за нищо! Иначе не очаквах наистина, че мога да се справя с такова нещо, но с удоволствие бих, ако ме поканят.”/show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Сравниха сутиена на Камелия с балконче в панелка, боядисано в свежо за лятото СНИМКИ

Какво става, когато някоя родна звезда прекали със стайлинга? На този въпрос със сигурност отдавна се е научил как да отговаря, повече от цветисто, светският хроникьор Евгени Минчев. А в случая под прицел е поп фолк дивата Камелия! “Оригинална дрешка, в случай че Камелия беше стена в тапицерско ателие. Тук […]