Филмът, в който Дженифър Лорънс съжалява, че е участвала

Вероятно всеки актьор има филми от кариерата си, в които съжалява, че е участвал. Дженифър Лорънс не се притеснява да разкрие и кой точно е филмът, в който се е снимала, но после ѝ се е искало да не го е правила.
Интересно е, че всъщност Адел, певицата, с която са приятелки, ѝ е дала съвет, който в последствие се е оказал добър. Той всъщност е бил доста простичък и кратък – Дженифър да не приема участие във филма “Пасажери”.
“Адел ми каза да не го правя”, признава актрисата в интервю за New York Times. Тя споделя още, че според певицата космическите филми са новите филми за вампири. “Трябваше да я послушам.”
Уточняваме, че “Пасажери” е научно-фантастична драма от 2016 г., в която Дженифър Лорънс и Крис Прат играят главните роли. Те се превъплъщават като пътешественици на космически кораб, които обаче се събуждат от хибернация много преди планираното им пристигане.
Макар и рекламиран като романтичен филм с участието на привлекателни холивудски актьори, той се счита за може би най-лошият в кариерата на актрисата.
Каквото обаче било, било. Дженифър Лорънс очевидно е успяла да преодолее лошия си избор в миналото и сега продължава да гради успешната си кариера. Актрисата стана една от най-разпознаваемите след участието си в “Игрите на глада” и “Наръчник на оптимиста”, за който пък спечели Оскар, пише Entertainment Weekly.
Скоро ни предстои отново да я гледаме на голям екран във филма Causeway.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-красивите изоставени места на планетата

В изоставените места има нещо колкото мистично и плашещо, толкова и красиво. И за да ни докажат точно това, от Conde Nast Traveler са подбрали цели 45 лишени от човешко присъствие кътчета на планетата. Ние обаче обръщаме внимание на най-забележителните сред тях и споделяме 10-те най-красиви според нас. С гордост можем […]