Гримираните в океанско синьо очи на Хейли Бийбър са новата тенденция за лятото

Откакто миналта година се появи официалният тийзър на “Малката русалка”, русалки сякаш се появиха навсякъде. Тъмната естетика на косата, кожата, ноктите се превърна в доминираща тенденция. А сега можем да добавим към списъка и грима на Хейли Бийбър, вдъхновен от стилистиката на филма и препращащ към 80-те години на миналия век.
Преди дни, моделът сподели в своя Instagram поредица от снимки, показваща гримираните ѝ в океанско синьо очи към които тя, тематично прибави поредица от емотикони на делфини и сини пеперуди.
Стайлингът, направен от нейният гримьор и дългогодишен сътрудник Лия Дарси, се откроява със контрасти: загорялата, леко тъмна кожа на Хейли, на която изпъкват бебешко сините очи – в които сякаш може да видим топлите тропически води на Карибите или горещ извор в заснежените планини – и прилепналата бяла рокля.
Устните са леко подчертани в неутрално розово, което подхожда на ружа, придаващ дискретен оттенък на скулите. Целият блясък е завършен със семпла прическа, направена от фризьорката Аманда Лий.
Ефектната бяла рокля, със силно изрязан гръб Хейли е съчетала с висящи диамантени обеци, няколко блестящи пръстена и, за да подхожда на очите, светло синя плюшена чанта.
Хейли Бийбър не е първата популярна личност, която приема “водната” тенденция в грима на очите.
Сидни Суийни носеше почти идентичен цвят сенки на филмовия фестивал в Кан, който подхождаше на роклята ѝ Miu Miu и косата ѝ, събрана във небрежен кок, вдъхновена от стила на Памела Андерсън.
Близката приятелка на Бийбър – Кендъл Дженър, също се бе спряла на бебешко сините очи, а Тейлър Суифт дори се прочу с тях на обложката на албума “Midnights”, пише Byrdie.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голям проблем свари неподготвена Алекс Сърчаджиева, закъса насред... ВИДЕО

Ако видите усмивката на лицето на Алекс Сърчаджиева, едва ли ще си помислите, че тя има какъвто и да е било проблем. Но съвсем наскоро тя се оказа съвсем неподготвена насред пътя, пътувайки заедно с колегата си Ненчо Илчев към представление. На път към Пловдивския театър лампата върху таблото в […]

Subscribe US Now