Ребел Уилсън и килограмите – борбата продължава

2023 г. е била наистина натоварена за Ребел Уилсън. В последните месеци актрисата е трябвало да съчетава майчинството с работата по мемоарната си книга Rebel Rising, както и снимането на един филм и режисирането на друг.
“Благодаря на 2023 г., че ми показа, че дори с бебе, дори с много стрес и натиск, съм “доста силна”, пише Ребел Уилсън в описанието към кадрите от заслужената си почивка във Фиджи, които наскоро бе качила.
Цялото напрежение покрай всички задължения обаче все пак се е отразило на актрисата, която преди няколко години започна личната си борба с килограмите. Както винаги обаче, тя не се притеснява да говори дори и за трудните моменти. Като този, през който преминава в момента.
“Наистина упоритата работа означаваше, че поради целия стрес, качих 14 килограма! Това ме кара да се чувствам зле за себе си… не би трябвало… но е така”, пише откровено Ребел Уилсън към кадри в Instagam, на които можем да я видим в черен бански костюм, докато е в джакузи на борда на малка яхта.
По-нататък в описанието на поста актрисата уточнява, че наистина се гордее с работата, която е свършила по новите си филми и мемоарната си книга, но в същото време е загубила фокуса върху здравословния си начин на живот.
През 2022 г. в интервю за People Ребел Уилсън сподели, че мотивацията ѝ да свали излишни килограми е била провокирана основно от желанието ѝ да стане майка.
След като лекарят ѝ е препоръчал да отслабне, актрисата първоначално си е помислила, че той просто се държи грубо с нея. После обаче си е дала сметка, че наистина има нужда да се отърве от наднорменото тегло.
“Дотогава сякаш не мислех за собствените си нужди. Мислех за нуждите на бъдещо си дете, което наистина ме вдъхнови да стана по-здрава”, допълва Ребел Уилсън.
Промяната ѝ започва през 2020 г. и действително дава желания резултат – актрисата успява да свали повече от 35 килограма.
“Не ми беше цел да достигна определено тегло. Просто исках да водя възможно най-здравословен начин на живот”, казва още Ребел Уилсън тогава.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Цветовете, с които звездите ни изненадаха на наградите Еми

Сезонът на филмовите награди е официално открит и преди обичайната кулминация с Оскарите ни очакват още няколко церемонии. На звездите вероятно им е трудно да изберат по няколко впечатляващи тоалета за събитията, на нас обаче ни е приятно да ги оценяваме по креативност. На отминалата снощи церемония по раздаването на […]

Subscribe US Now